• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rolling Stone/informer.rs

01.06.2020

15:14 >> 15:27

(FOTO/VIDEO) BIVŠI VAS JE POVREDIO? Unajmite po*no glumicu da mu se OSVETI!

Ljubav

(FOTO/VIDEO) BIVŠI VAS JE POVREDIO? Unajmite po*no glumicu da mu se OSVETI!

Podeli vest

Bivši vas je ostavio, prevario ili loše tretirao i sad želite da mu se osvetite? E pa u tome će vam rado pomoći neke po*no glumice koje među svojim uslugama nude da u vaše ime 'izravnaju račune' s bivšom ljubavi

Taj novi trend podrazumeva unajmljivanje po*no glumice koja će za njega snimiti se*si video u kojem ga prvo zavodi, a kad ga tako 'navuče', prenese mu sve ono što vas tišti, a niste sami mogli da mu kažete. 

 

 

Britanska po*no zvezda i domina Ali Eva Nnoks ovu je uslugu nazvala 'po*n spite', a od nedavno i sama nudi da u ime klijentkinja bivšima kaže 'sve što zaslužuju'.

SE*S POSLE 40. GODINE VIŠE NIJE ISTI! Evo kojih 5 promena su neminovne!

VIŠE NEMA DILEME! Muškarci ODLUČILI - evo KAKVE GRUDI NAJVIŠE VOLE! Velike, male... Izjasnili se! (FOTO)

- Baš mi je jedna žena platila da za njenog bivšeg muža snimim video i da ga 'izblamiram' za sva sr*** koja joj je radio dok su bili zajedno. Stvarno joj je to bilo potrebno - napisala je Ali na svom Tviter profilu. 

 

 

Za Rolling Stone glumica je objasnila i da 'žrtvu' prvo privuče s golišavim se*si scenama, a kaže mu da je neko baš za njega kupio 'poseban' video s njom u glavnoj ulozi.

 

 

Kad se on uživi u njenu priču (i sliku), kaže mu da je vreme da s njim podeli i malu tajnu. U tom trenu Ali prestane s glumom umiljate i podatne devojke, promeni ton i kaže: Sprijateljila sam se s tvojom bivšom, a ona ti poručuje... i umesto nje mu nabroji zbog čega sve misli da je kreten.

 

 

 

OVO JE NAJPOPULARNIJA SE*S POZA! Ne, nije 'misionarski' položaj!

Žena koja je od Ali unajmila ovu uslugu, priča glumica, dala joj je i popis mana svog bivšeg da joj u uvredama ne bi 'ponestalo inspiracije', a ovaj je tip, konkretno prema rečima bivše, bio "sebičan, glup i nepažljiv".

 

 

Najveći problemi u njihovom braku bili su navodno 'njegova opsesija s po*nićima, narcizam i iskrivljeni način na koji sam sebe vidi'.

DEČKO ME JE VIŠE PUTA OSTAVIO JER GA UNIŠTAVAM U KREVETU! Devojka priznala da ima OVAJ NAGON, pa otkrila: Kad se se*samo, TUŽAN JE što me nije ZADOVOLJIO!

- Ukratko, tipične karakteristike većine muškaraca - komentarisala je po*no glumica čiji je tvit postao viralan. U komentarima je većina pohvalila ideju ove povređene bivše supruge, ali i interpretaciju glumice koja se, kaže, 'uživljava' u ulogu jer su ovakvi angažmani baš 'kao stvoreni za nju'. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija