• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

15.06.2020

14:15

TAKO SENZUALAN: 10 pravila da crveni ruž izgleda savršeno na vašim usnama!

Ljubav

TAKO SENZUALAN: 10 pravila da crveni ruž izgleda savršeno na vašim usnama!

Podeli vest

Pre nego što stavite crveni karmin, nekoliko stvari bi trebalo da znate...

Crveni ruž je jedan od onih proizvoda koji vam potpuno transformiše lice. Reč je o "klasiku", simbolu elegancije i ženstvenosti, koji, s druge strane, može da izgleda potpuno bezveze ako napravite neku od ovih grešaka.

NOŠENJE GRUDNJAKA UZROKUJE RAK DOJKE - mit ili činjenica?

SEKA SE ISTOPILA! Kao da se nije PORODILA pre par meseci - MUŠKARCIMA PADAJU VILICE! (FOTO)

Prava nijansa

Važno je da nijansu crvene boje odaberete u skladu sa svojim tonom kože.

Foto: pexels.com

Ako imate svetliju kožu, birajte crveni karmin sa roze podtonovima, odnosno ruž u boji maline. S druge strane, ako imate topliju nijansu tena, birajte zlatne podtonove, tj. crveno-narandžaste nijanse karmina.

Mešanje nijansi

Kao što već znate, postoji mnooooogo nijansi crvenog ruža. Budite kreativni i pomešajte ih nekoliko, da biste savršeno prilagodili ton svom tenu.

TO SMO ČEKALI! Slobodno jedite slatko, važno je samo kada i koliko!

Izbegavajte sjaj

Da bi crveni karmin duže trajao na usnama i izgledao urednije, birajte mat karmine, nikako sjajne.

Pripremite usne

Kada stavite crveni ruž, sva pažnja je usmerena na usne, zato je važno da izgledaju dobro. Pripremite ih tako što ćete uraditi piling, šećerom i medom ili šećerom i maslinovim uljem. Pomešajte sastojke, umasirajte kružnim pokretima, isperite i hidrirajte.

Foto: pexels.com

Pažljivo ih oivičite

Iscrtavanje linije usana olovkom za usne je jako važan korak koji preskaču mnoge dame. Pažljivo iscrtajte liniju, tako će ruž izgledati urednije i duže će trajati na usnama.

Nanesite ruž četkicom

Možda vam se čini da ćete brže naneti karmin ako ga nanosite direktno na usne, ali zapravo ćete bolji rezultat dobiti ako ga nanesete četkicom.

ZAUSTAVITE ŠTUCANJE, KRVARENJE IZ NOSA, OTPUŠITE SINUSE... 6 trikova za hitne situacije!

Skinite višak boje

Ne želite da karmin ostaje na čaši iz koje pijete, niti na obrazima osobe koju poljubite, a još manje na vašim zubima. Zato je važno da nakon nanošenja ruža skinete višak maramicom ili ubrusom – stavite na usne, blago tapkajte prstima i odozgo i sklonite.

Foto: Shutterstock

Nemojte preterano da naglasite oči

Kada nosite crveni, ili bilo koji drugi karmin upadljive boje, oči ne bi trebalo da budu preterano naglašene. Dovoljno je da nanesete samo maskara i eventualno tanku liniju ajlajnera.

Pazite i na nokte

Kada nosite crveni ruž, izgledaće još bolje ako takav izgled upotpunite i lakom za nokte u istoj nijansi.

DIJETA ZA BOLJE RASPOLOŽENJE: Em mršaviji, em srećniji... Evo šta treba da jedete!

Pažljivo birajte odeću

Uz crveni ruž najbolje je birati odeću neupadljivih boja, poput bež, bele ili sive, kako bi lice bilo u centru pažnje. Recimo, crna haljina i crveni karmin su kombinacija iz snova.

Foto: Pixabay

Izbegavajte da uz crveni karmin nosite crvenu ili roze odeću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija