• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

20.07.2020

20:16 >> 20:32

PROBLEMI SA ŠMINKOM LETI - Evo kako da se NE ISTOPI na licu i da što DUŽE TRAJE!

Ljubav

PROBLEMI SA ŠMINKOM LETI - Evo kako da se NE ISTOPI na licu i da što DUŽE TRAJE!

Podeli vest

Ako se šminkate, onda znate da nije ni najmanje prijatno kada puder počne da vam lije niz lice od toplote. Evo kako da to sprečite...

Ako se šminkate, onda znate da nije ni najmanje prijatno kada puder počne da vam lije niz lice od toplote. Evo kako da to sprečite.

NAPOKON SMO DOŠLI DO ODGOVORA NA PITANJE "ŠTA ŽENE ŽELE?" Otkrile kakav je to SAVRŠENI MUŠKARAC!

ODOLITE MU AKO MOŽETE! Sladoled sa kupinama i belom čokoladom!

1. Zaboravite na puder u kamenu ili prahu. Ako pokušate da sprečite da vam lice sija od znoja tako što ćete naneti puder u kamenu ili prahu, jedino što ćete postići je da istaknete i najmanju boru. Umesto toga, bolje koristite BB kremu koja je laganija i lice će vam se manje znojiti. Takođe, dobro je da kada nanesete kremu ubrusom blago potapkate lice, kako biste uklonili eventualni višak kreme.

 

 

2. Ohladite se pre šminkanja. Šminkate se čim izađete iz kade? Bolje je da sačekate bar 10 minuta da vam se koža malo ohladi. U suprotnom, ako nanesete šminku na toplu kožu, koža će je brzo upiti, a onda će na vrućini početi brzo da "izbija" iz kože. Ako ste u žurbi, barem se umijte hladnom vodom pre šminkanja, da se koža pre ohladi.

OMEKŠIVAČ SE NE KORISTI SAMO ZA VEŠ! Spasiće vas u ovih 7 SITUACIJA!

3. Koristite prajmer. Čak i ako ga inače ne koristite, leti vam je zaista potreban da bi šminka duže trajala na licu. Nanesite prajmer pre stavljanja BB kreme (ili pudera, ako baš morate) i birajte onaj koji ne sadrži nikakva ulja.

Foto: pexels.com

4. Izbegavajte teške pudere i podloge za šminkanje. Puderi koji sadrže ulja i "garantuju" da će vam pokriti i najmanju manu na licu, uglavnom su teški i tope se. Birajte laganiji puder, bez ulja.

5. Kupite vodootpornu maskaru, da posle jedne vožnje busom ne biste izgledali kao da ste plakali. Takođe, imajte na umu da je tečni ajlajner bolji izbor od krejona.

BAŠ KAO I LJUDI - 10 znakova STRESA kod ljubimaca i KAKO IM POMOĆI!

6. Izbegavajte jake boje. Ako ćete dan provesti napolju, a sunčano je, izbegavajte takozvani smokey eyes, upadljivo rumenilo i slično, jer će biti veoma upadljivo ako vam se šminka malo razmaže od toplote. Birajte svetlije boje, naročito za oči.

 

 

7. Unosite tečnost, pre svega vodu! Možda vam deluje da to nema veze sa šminkom, ali ako hidrirate telo, koža će vam duže biti suva.

HARIJEVA ŽENA U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU! Megan je pustila kosu, pogledajte kako SADA IZGLEDA!

8. Nanosite manje šminke. Previše šminke leti (zapravo uvek, ali posebno leti) doprinosi tome da izgledate neprirodno. Ako izlazite po vrelom danu, našminkajte se minimalno - sakrijte bubuljice ili nedostatak korektorom, nanesite laganu BB kremu, malo maskare, neupadljiv ruž i spremni ste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija