• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

18:18

IMAO JE 320 KILOGAMA, rekli mu da neće DOŽIVETI 40. GODINU! Mnogo se uplašio i UVEO DRASTIČNE MERE, sada je DRUGI ČOVEK!

Ljubav

IMAO JE 320 KILOGAMA, rekli mu da neće DOŽIVETI 40. GODINU! Mnogo se uplašio i UVEO DRASTIČNE MERE, sada je DRUGI ČOVEK!

Podeli vest

Za pohvalu!

Kada je imao 31 godinu, Sal Odisej sa Floride, je shvatio da mora da promeni svoj život iz korena ukoliko upšte želi da živi. U tom trenutku je imao neverovatnih 317 kilograma i lekari su mu rekli da ako tako nastavi, neće doživeti 40. rođendan.

Svaka devojka je barem jednom skidala šminku MICELARNOM VODOM! A da li znate kako se ona PRAVILNO KORISTI?

Odisej je bukvalno živeo od brze hrane i dnevno je unosio oko 10.000 kalorija. A prosek za odraslog muškarca je oko 2.500 kalorija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sal (@salodyssey) on May 22, 2016 at 12:34pm PDT

 

Njegovi problemi sa težinom su počeli još dok je bio tinejdžer, već sa 17 godina je imao 150 kilograma.

OMEKŠIVAČ SE NE KORISTI SAMO ZA VEŠ! Spasiće vas u ovih 7 SITUACIJA!

- “2014. sam rešio da moram da promenim sve. Kod lekara sam se raspitao za operaciju koja bi mi omogućila da skinem višak kilograma, ali su mi rekli da prvo moram sam da smršam. Izbacio sam brzu hranu i “koka kolu” iz ishrane i prešao na obroke od 1.200 do 1.500 kalorija. Na početku je bilo neverovatno teško promeniti bukvalno ceo život”, objašnjava Odisej.

On je počeo i da ide u teretanu i da redovno pliva, i sredinom 2015. imao je 247 kilograma. Do leta 2016. stigao je do 190 kilograma, i tada je mogao na operaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sal (@salodyssey) on Feb 20, 2020 at 5:13am PST

 

Hirurškim putem mu je veličina želuca smanjena za 75 odsto. Budući da je već skinuo polovinu prethodne kilaže, ogroman problem je postao višak kože koja je prosto visila sa njega. Početkom 2018. imao je tri operacije kojima je sa podlaktica, stomaka i nogu uklonjeno 17 kilograma kože.

Početkom ove godine, Sal je stigao do magičnih 90 kilograma. U međuvremenu mu je težina skočila na 100 kilograma, ali kako kaže, tu i namerava da je zadrži.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija