• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs/informer.rs

27.07.2020

15:13 >> 15:52

POSTANITE MAGNET ZA NOVAC! Primenite MOĆNE RITUALE i jedan MAGIČNI ZAČIN!

Ljubav

POSTANITE MAGNET ZA NOVAC! Primenite MOĆNE RITUALE i jedan MAGIČNI ZAČIN!

Podeli vest

Mnogi će ih označiti kao bapske priče, legende ili potpuno neistinu, ali iskustvo je na pojedinim primerima pokazalo delotvornost ovih trikova

Lovorov list je jedan od omiljenih začina koji je dostupan u supermarketima, a može se lako i uzgajati u bašti. Ipak, domaćicama, ali i mnogim drugima, možda nije poznato da se u nekim mediteranskim regijama koristi i za zaštitu i privlačenje obilja i bogatstva.

Za klasični ritual za privlačenje novca potrebno je najpre ispisati svoje želje na lovorov list i držati ga u svom novčaniku tokom prvog meseca u godini, dakle u januaru kako bi godina koja dolazi bila uspešna.

REVOLUCIJA! Seda kosa može ponovo da dobije boju!

"UKUS SE NE KUPUJE!" Slavna lepotica se pohvalila kako je sredila stan - NE MOŽE ŠARENIJE! (FOTO)

Široko je rasprostranjeno i verovanje da se jednostavno stavi lovorov list, bez potrebe da se bilo šta napiše na njemu u svoj novčanik. Nakon toga, ovaj list se zameni svežim kad se previše osuši, verujući da list može da pomogne u privlačenju novca.

Foto: Pixabay

Lovor za povišicu

Ako ste u potrazi za novim poslom ili želite da dobijete povišicu, list bi trebalo da stavite u svoju aktovku ili na radni sto. Neki ljudi veruju da to povećava šanse za pozitivan ishod.

DA LI ĆE VAS PREVARITI? OVIH 10 stvari to mogu da PREDVIDE!

Na neobičnim mestima

Lovor takođe može da se stavlja i u fioke, torbe, među svoje dragocenosti, odnosno na razna mesta u stanu ili u kancelariji, tačnije, tamo gde osoba koja želi da privuče neku korist ili uspeh provodi najviše vremena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija