• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miror

13.08.2020

10:42

DOK MU SE ŽENA PORAĐALA, ON JE POVUKAO ŠOKANTAN POTEZ! Nećete verovati šta je muž RADIO PET SATI

Ljubav

DOK MU SE ŽENA PORAĐALA, ON JE POVUKAO ŠOKANTAN POTEZ! Nećete verovati šta je muž RADIO PET SATI

Podeli vest

Porođaj je za većinu žena vrlo stresan period u životu, pa je zbog toga jedna žena tražila podršku i prisustvo svog supruga tokom ovog čina

Međutim, na dan porođaja, njen partner je praktično nestao i pojavio se u bolnici tek pet sati kasnije, kada mu je žena zabranila da vidi svoju novorođenu ćerku.

GORDANINA ISKRENA ISPOVEST: Miloš mi je bio PRVI, a onda sam saznala nešto ŠOKANTNO! Najgore me je tek sačekalo...

Nakon nekoliko meseci, žena je saznala uzrok njegovog odsustva sa porođaja – taj dan je bio sa ljubavnicom, koja je inače bila njegova najbolja prijateljica, a taj njihov odnos je trajao mesecima…

 - Moj muž ima najbolju prijateljicu Anu. Prijatelji su već odavno, a bili su u vezi pre mnogo godina, nakon čega su odlučili da je najbolje da ostanu prijatelji. Nikada nisam imala problem sa njihovim odnosom. Sve do sada -  kaže ova nesrećna žena.

 - Na dan porođaja, Anin brat je imao saobraćajnu nezgodu. Ona je pozvala mog muža kako bi je odvezao do bolnice u kojoj joj se nalazio brat. On je pristao i meni, koja sam bila polu-pospana rekao da će se brzo vratiti -  kaže ona.

Međutim, nedugo nakon što je otišao, žena je dobila kontrakcije i pokušala je da dobije na telefon svog muža, ali bezuspešno.

Priznala je da se bojala da bude sama na porođaju u bolnici, pošto je već tri puta imala spontani pobačaj.

Nakon što se, posle nekoliko sati, on pojavio u bolnici, žena nije marila za njegove izgovore i nije mu dala da vidi ćerku.

Od tada su se stvari između njih postepeno popravljale, sve dok nije odlučila da se javi Aninom bratu, kako bi proverila da li se oporavio.

 - Rekao mi je da mu uskoro neće biti potrebna kolica, a onda me je pitao kako je beba i da li sam prebolela to što su Ana i moj muž zajedno… U tom trenutku mi je sve bilo jasno. Anin brat mi je ljubazno rekao da su i on i njihovi roditelji mislili da smo se nas dvoje rastavili dok sam još bila trudna, pošto se on njima predstavljao kao Anin dečko -  priča ova žena.

Nakon ovog šokantnog otkrića, nesrećna žena je definitivno odlučila da podnese zahtev za razvod braka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija