• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miror

16.08.2020

08:36

ŽENA ZATRUDNELA ZBOG MAČKA! Neverovatna priča će vam vratiti OSMEH NA LICE - Ovo se JEDNOM dešava!

Ljubav

ŽENA ZATRUDNELA ZBOG MAČKA! Neverovatna priča će vam vratiti OSMEH NA LICE - Ovo se JEDNOM dešava!

Podeli vest

Čitaoci nisu mogli da veruju šta mu se desilo

Muž i žena planirali su da prošire porodicu, ali zbog raznoraznih usputnih poteškoća odlučili su da za to sačekaju godinu, najviše dve.Međutim, njihov mačak u kući imao je drugačije planove.

OVO SU NAJZDRAVIJE VOĆKE! Pomažu vam da OJAČATE IMUNITET, ali ih morate jesti u OGRANIČENIM KOLIČINAMA!

Prva trudnoća bila je teška a sinčić je poranio s dolaskom na svet čak dva meseca. Zbog toga je na rođenju bio težak samo dva kilograma i 100 grama. Na sreću, brzo je porastao i sada je zdrav sit i srećan dečačić.

Foto: Shutterstock

Zbog toga su muž i žena odlučili da sačekaju, ali za to su ipak morali da pitaju i mačku.

BIZARNIJE NE MOŽE BITI! Žene doživele ORGAZAM na MOTORU bez se*sa, neke LUDE od OVOG ZVUKA, a tek na WC ŠOLJI!

“Naš mačak je zli genije. Zaista mislim da se radi o prokletniku koji je pametniji od nas, a jedva da ima godinu dana. Svuda se meša, sve voli da vidi, u svakoj čorbi je mirođija. Kako smo ga usvojili tako su po kući počele da mi se dešavaju čudne stvari. Ujutro bi sva vrata u kuhinji od elemenata bila otvorena, čudni zvuci bi se širili kućom. Kao da je duh. A onda je pronašao moju kutiju s kondomima”, piše anonimni muž na Redditu.

Foto: Shutterstock

Kako se dočepao kondoma niko ne zna, ali uredno ih je sve vratio u veliku kutiju. Tu se pojavio neverovatan problem. Mačak je izgleda kandžicama probušio kondome!

“Imali smo dva seksualna odnosa i posle nekoliko nedelja, supruga je počela da se žali na mučninu i bolove. Pomislio sam da su isti simptomi kao kod prve trudnoće, ali ništa mi nije bilo jasno. Pa, koristili smo zaštitu! A onda mi je kliknulo. Samo što se oboje nismo onesvestili. Mačak je probušio kondome. Jedva čekam da sada ćerkici ispričam kad se rodi i poraste kako je došla na svet. Mada će i sin ostati zbunjen”, napisao je muškarac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija