• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

26.08.2020

00:10

Otišli su na POSLOVNI PUT, a tamo je doživela nešto što NIJE MOGLA NI DA SANJA!

Ljubav

Otišli su na POSLOVNI PUT, a tamo je doživela nešto što NIJE MOGLA NI DA SANJA!

Podeli vest

Ostaćete u čudu!

Šef me je ulovio u wc-u sa drugim kolegom i sad me ucenjuje s*ksom. Već mesecima ne mogu normalno da spavam, život mi se okrenuo naopačke i u situaciji sam da ne znam šta da radim. Život mi je postao splet laži, s*ksa, p*rverzija i ucena.

Jedno poslovno druženje, takozvani team-building, meni je u potpunosti promenio život. 

POKLONILA JE DEČKU ZA ROĐENDAN nešto zbog čega je CELA NJEGOVA PORODICA SADA MRZI! Želela je da ga IZNENADI, pa usledio HLADAN TUŠ!

Ne znam šta se dogodilo, popila sam previše, čak se nekih detalja s te razuzdane večere više ne sećam, ali znam da sam većinu vremena provela u društvu nekoliko godina mlađeg kolege. Bio je neverovatno šarmantan. Nisam se plašila, jer sam se već mnogo puta našla u sličnim situacijama. U sitne sate izašli smo na terasu da malo udahnemo vazduha, jer mi se već vrtelo u glavi.

Nakon 30 sekundi pitao me: "Koja ti je najveća s*ksualna maštarija?" Malo me je zatekao, ali već smo te večeri razgovarali o s*ksu, pa mi nije delovalo ništa čudno. "Želela bih da se budem nasamo sa zgodnim mističnim strancem. A ko ne bi? Ali ono o čemu sam maštala je situacija koja bi pucala od uzbuđenja, u kojoj bi mi delio komplimente i na kraju pitao može li me lagano izmasirati po leđima.

Foto: Shutterstock

Dopustila bih mu, a on bi me uskoro rastopio dodirima koji vode u ekstazu. Ne bi se zadržao samo na leđima, kružio bi po celom telu, a ja bi mu dopustila..." U tom trenutku sam stala, sama pomisao na to me uzbudila. "Moram u toalet" rekla sam. Odjurila sam, malo sam došla sebi, ali u trenutku kad sam podigla pogled iznad slavine u ogledalu sam videla njegov lik.

Podigao me i bukvalno uneo u kabinu, naslonio na zid, podigao suknju i u jednom potezu skinuo tange. Osjetila sam njegove prste između nogu, nisam se uspela ni snaći, a on je samo šapuno: "Ja sam taj stranac."

Moja maštarija se upravo ostvaruje, ali ne, nisam to smela! Pomerila sam se i rekla mu da prestane, istrčala sam napolje, a tamo - šok! Nasred prostorije stajao je moj šef! Vilica mu je ispala do poda. Mladi kolega je u sekundi izjurio, a ja sam ostala nasamo sa šefom. 

"PRE SVADBE, STIGAO MI JE PAKETIĆ OD SVEKRVE - kada smo ga muž i ja otvorili, ZANEMELI SMO! Mlada u OČAJU kada je ugledala OVO!

- Sutra nakon posla kod mene u kancelariju - izgovorio je i izašao. Briznula sam u plač, zatvorila se u wc i nakon pola sata izjurila napolje.

Nisam mogla da dočekam završetak radnog vremena sutradan. Šef je sačekao da svi odu iz firme, a potom me pozvao u sobu. Zaključao je vrata, spustio rolete. Rekao mi je da sednem, a on je seo preko puta mene. Prvo je spomenuo otkaz, a potom nešto puno gore.

Rekao je da razmišlja da pozove mog supruga i sve mu ispriča. Počela sam da plačem i molim ga da to ne uradi, da je reč o velikoj grešci i da sam svesna šta sam napravila. I nakon toga ponovno šok. "Pomoći ću ti, greške se događaju, ali ti moraš odlučiti šta si spremna da uradiš da se za ovaj skandal ne sazna." 

Foto: Pixabay

 

Približio mi se i razmaknuo mi noge. Stavio je ruku između i polako klizio prema gore. Skamenila sam se. Nisam znala šta da uradim. "Ako doneseš pravu odluku niko nikad neće saznati." Nekako me ta rečenica smirila, ali istovremeno i užasnula. Znači, moraću da budem šefu s*ksualna robinja kako on ne bi uništio moj život. Podigao me je na sto, skinuo mi gaćice i u sekundi ušao u mene. Tih nekoliko minuta mi je bilo kao cela večnost.

Plakala sam nedeljama, sve skrivala od supruga, a moj šef se nije zadržao na jednom s*ksu već je nastavio s ucenama, i dolazio na sve perverznije i bizarnije ideje. Neko vreme smo imali s*ks u kancelariji nakon radnog vremena, ispunjavala sam mu sve želje. Potom se to preselilo i na druge lokacije, sa još čudnijim scenarijima. Uzimao me u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje. 

Suprugu sam rekla da idem na službeni put u Prag, a zapravo sam se odvezla do jednog austrijskog hotela u Alpima. Dobila sam SMS: "426". S ulaza sam krenula pravo na lift, četvrti sprat. Soba 426. Vrata su bila odškrinuta. Ušla sam tiho, unutra je bio mrak. Zatvorila sam vrata iza sebe i napravila nekoliko koraka.

POGLEDAO JE U SIGURNOSNU KAMERU I ZALEDIO SE od PRIZORA! Lebdelo je oko njega, odmah je POZVAO POMOĆ! A kada je stigao na mesto tek je usledio ŠOK! (FOTO)

Odjednom me on prihvatio s leđa, poljubio u kosu i stavio mi povez oko očiju. Skinuo me. Rekao je da ću sada doživeti nešto što nikad nisam. Ljubio me po celom telu, njegove ruke su me topile. Jedna, dve...tri, četiri, pet, šest?!? Šest ruku?! Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim - dirala su me tri muškarca. Ljubila i mazila. Doslovno su me odneli na krevet.

U mraku su mi radili stvari koje nikada nisam mogla da zamislim. Celu noć. I to bez tračka svetla. Većinu vremena sam bila u ekstazi. Potpuno izgubljena i uzbuđena. U jednom trenutku, valjda pred jutro, samo su prestali. Zaspala sam od umora. Kad sam se probudila više nikog nije bilo.

Jesam li to samo sanjala ili se zaista dogodilo? Neverovatno iskustvo. Nekoliko meseci kasnije moja uloga roba i dalje je aktualna. Ulazim iz priče u priču i ne vidim kraj...a ja sam sve više zavisna od njega. Iako ga prezirem...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija