• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun/informer.rs

31.08.2020

08:35 >> 08:37

Mama podelila GENIJALAN TRIK kako jesti SLATKIŠE deci IZA LEĐA! (FOTO)

Ljubav

Mama podelila GENIJALAN TRIK kako jesti SLATKIŠE deci IZA LEĐA! (FOTO)

Podeli vest

Svaki roditelj će potvrditi da deca ne vole da dele, posebno ako je reč o grickalicama. Jedna mama je zato smislila genijalan način kako da 'prevari' decu u tome

Bruk Rajkroft je na Fejsbuku podelila fotografiju svog trika, otkrivajući da koristi list salate kako bi 'prevarila' svoju ćerku. 

Objavila je fotografiju kako uživa u kolaču od sladoleda koji se savršeno uklapa iza salate, tako da njena ćerka misli da jede salatu.

Kad vas nešto ZABOLI, NE MORA uvek BRUFEN! Prirodne ZAMENE koje već imate kod kuće!

ZBOGOM SALCE! Japanska metoda disanja topi kilograme i kabast struk! (VIDEO)

- Pravi razlog zašto kupujem salatu. Ona me uopšte ne primećuje - napisala je ova mama, a ceo post možete da pogledate OVDE.

Foto: printscreen facebook/Brooke Rycroft

Njena objava je od tada postala viralana, prikupivši više od 100 hiljada deljenja na Fejsbuku od mama željnih da isprobaju ovaj trik.

VRHUNSKA POSLASTICA! Kolač sa džemom i orasima, boli koliko je ukusan! (VIDEO)

 - Iskreno treba da počnem da radim ovo - bio je jedan komentar.

- Genijalno - dodala je druga, prenosi The Sun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija