• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

10.09.2020

19:09

Ako ova 3 NAPITKA uvedete u svakodnevnu rutinu OČISTIĆETE ORGANIZAM OD OTROVA I SPASITI OD BOLESTI!

Ljubav

Ako ova 3 NAPITKA uvedete u svakodnevnu rutinu OČISTIĆETE ORGANIZAM OD OTROVA I SPASITI OD BOLESTI!

Podeli vest

Pijte ova tri napitka svakodnevno i posmatrajte kako se čisti vaš organizam!

Vremenom se u telu sakupljanju toksini, a glavni razlog za to je moderan način života – loša ishrana, alkohol, cigarete, zagađen vazduh...

Nakupljanje toksina može da naruši funkcionisanje organizma i dovede do pojave raznih bolesti, zbog čega je jako važno da to izbegnete.

Uz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnosti, koji su svakako preporučljivi, toksine iz tela možete da izbacite i uz pomoć ova tri napitka.

Topla voda sa limunom

Foto: Shutterstock

Svaki dan započnite čašom tople vode u koju ćete iscediti limun. Ova magična kombinacija pomoći će da isperete toksine iz tela, a za još bolje rezultate ovoj mešavini možete da dodate i malo đumbira.

Kombinacija limuna i đumbira je takođe sjajna jer pomaže varenje i uzbrava metabolizam.

Najbolje je da ovaj napitak pijete ujutru, praznog stomaka, kako bi detoksikacija bila efikasnija.

Zeleni čaj

Foto: Shutterstock

Previše kofeina nije dobro za telo, zato je svakako pametnije da kafu zamenite zelenim čajem. Pored toga što će pročistiti sistem za varenje, takođe pomaže i u ubrzanju metabolizma, pa samim tim doprinosi i mršavljenju.

Voda

Foto: pexels.com

Svima dostupan i najzdraviji napitak na svetu, a opet, mnogi ne piju dovoljno vode. Telu je potrebno da uvek bude hidrirano da bi proizvodilo pljuvačku i da bi izbacivalo višak hrane iz creva, a kroz mokraću i izmet izbacuju se i toksini. Generalno govoreći, prosečna osoba bi trebalo da pije osam do deset čaša vode dnevno ili oko dva litra.

Ako ne pijete dovoljno vode dnevno i želeli biste da povećate unos, najbolja opcija je da sa sobom uvek nosite flašicu, kako bi vam voda uvek bila pri ruci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija