• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The sun

14.09.2020

18:09

ŽENA GA OSTAVILA I SAD VODI LJUBAV SA TRI ŽENE - OD 18, 38 I 50 GODINA! Sa svakom ima ODLIČAN S*KS, ali ovo ga OPASNO MUČI!

Ljubav

ŽENA GA OSTAVILA I SAD VODI LJUBAV SA TRI ŽENE - OD 18, 38 I 50 GODINA! Sa svakom ima ODLIČAN S*KS, ali ovo ga OPASNO MUČI!

Podeli vest

Neodlučan je.

Vlasnik sam lokalne radnje. Žena me je ostavila prošle godine zbog tipa koji ima garažu.

Imam 46 godina i to mi je bio drugi brak. Imam decu, ali ona žive sa mojom prvom ženom. Od mojih mušterija dobio sam puno simpatija, posebno ženskih. Jedna posebno…

MOLIO JE SUPRUGU SVAKI DAN DA IMAJU S*KS, ona ga ODBIJALA, a onda je saznao NEPRIJATNU istinu! ŠOK!

Foto: Shuuterstock

S*KS NAM JE VRH, a kad završimo on uradi nešto ŠOKANTNO! Ispovest devojke - ne može da dođe sebi DANIMA zbog situacije koju je doživela!

Počela je  da donosi i obroke za mene. Ima 38 godina i samohrana je mama sa decom tinejdžerske dobi. Počela je duže da ostaje da ćaska, pa sam joj jedne večeri predložio da dođe u stan na piće kad zatvorim radnju. Stvarno smo se dobro slagali, a ćaskanje je dovelo do ljubljenja, ljubljenje je dovelo do nečeg više… do s*ksa.

Naša je veza bila neobavezna, i to je postala uobičajena stvar. Odlična je u krevetu.

Na početku koronavirusa, žena koja je redovno dolazila u radnju rekla je da je zabrinuta jer ima astmu. Ponudio sam joj da joj pomognem pri kupovini namirnica i da mi napravi spisak. Bila je veoma zahvalna.

Foto: Shutterstock

Ostavio bih je na njenom pragu i ona me je pozvala na šolju čaja. Ima pedeset godina i atraktivna je i zgodna. Rekla je da je usamljena, a ja sam rekao da znam  taj osećaj. Jedno je vodilo drugom i na kraju smo imali s*ks. Još uvek se plaši da izađe i radi od kuće, pa ja povremeno svraćam.

U radnji sam zaposlio maturantkinju. Ima 18 godina i veoma je zavodljiva, drska devojka koju kupci vole. Trebao sam da znam bolje, ali verovao sam joj na reč kad je flertovala sa mnom. Imali smo s*ks nekoliko puta. Oboje znamo da to nije ozbiljno, ali sjajno je imati ovu s*ksi mladu devojku koja me želi.

Ako neka od njih sazna za bilo koju od ostalih, znam da bi me to moglo jako povrediti. Nevolja je što sam previše slabog karaktera i ne mogu da se odlučim za jednu od njih.

Savet psihologa:

Moglo bi doći do vrlo povređenih osećanja ukoliko bi ove žene saznale jedna za drugu dok vi brinete samo  sopstvenim osećanjima. Postavite pitanje sebi, da li ove žene zaista veruju da im je veza sa vama neobavezna. Ovo nije pitanje slabog karaktera, već vaše savesti. Budite ljubazni, ali jasni i iskreni.

Trebalo bi da porazgovarate sa samohranom mamom o vašim daljim planovima. Deluje kao da ste oboje povređeni, a da svoja osećanja potiskujete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kako da vam SE*S uvek bude ZANIMLJIV - 10 ideja koje će probuditi strasti!
Ljubav

Kako da vam SE*S uvek bude ZANIMLJIV - 10 ideja koje će probuditi strasti!

Predigra je veoma važna za se*s, osim ako se ne radi o se*su nabrzaka, koji ima svojih čari. Poznato je da žene obožavaju maštovitu predigru, ali je predrasuda da muškarci ne vole to isto. Zato, maštajte, pa svoje maštarije ostvarite, sigurno će mu se dopasti, a istovremeno učiniti da vaš seksualni život postane mnogo zanimljiviji

23.08.2020

09:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija