• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tportal/informer.rs

21.09.2020

11:09 >> 11:10

Kad BELO NIJE DOVOLJNO BELO! Evo kako da povratite SNEŽNU BLISTAVOST garderobe!

Ljubav

Kad BELO NIJE DOVOLJNO BELO! Evo kako da povratite SNEŽNU BLISTAVOST garderobe!

Podeli vest

Zadržati snežnu belinu odeće često je teže nego što nam se čini isprva. Međutim, postoji nekoliko trikova koji mogu da vam pomognu da sive tonove ponovo pretvorite u bele

U misiji vraćanja beline biće vam potrebni deterdžent za pranje bele odeće i soda bikarbona ili sok od limuna.

(FOTO) Latino diva U BIKINIJU prikupila 3 MILIONA LAJKOVA za 12 sati! Figura da vama padne vilica!

Najvažniji korak u vraćanju beline je natapanje, a postoje tri načina na koja to možete da izvedete.

Foto: Pixabay

1. Odeću možete natapati u toploj vodi kojoj ste dodali pola čašice praška za belu odeću, a onda je potrebno da je tu držite oko dva sata. Nakon toga je stavite u veš-mašinu i uključite program za pranje belog veša.

Voće koje ČINI ČUDA ZA PRITISAK, PAMĆENJE I KONCENTRACIJU! Jedna od najboljih namirnica!

2. Četiri litre tople vode i jedna čašica sode bikarbone mogu da budu vaš drugi izbor. Na ovaj način ne samo da ćete izbeleti odeću, već možete i da uništite eventualne naprijatne mirise koji se pojavljuju na majicama i košuljama, pogotovo ispod pazuha. Nek odstoji preko noći, a onda stavite sve to u veš-mašinu.

Foto: Pixabay

3. Natapanje limunovim sokom je još jedan efikasan načina vraćanja beline. Prvo isecite dva limuna, a onda ih skuvajte u šerpici. Kada voda prokuva, natopite posivelu odeću tom tečnošću i ostavite tako oko sat vremena. Zatim ubacite u veš-mašinu.

PAMĆENJE KOJE SE OSIPA! Ova bolest NE MOŽE da se IZLEČI, ali može da se USPORI!

Koja je idealna visina štikli pročitaje OVDE.

A šta vaš stil govori o vama i da li se sreća vidi po odeći pročitaje OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija