• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: the sun

22.09.2020

12:22

MUŠKARAC NAHVATAO VRELU LJUBAVNICU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Sve je počelo TAJNO, a onda je počeo PAKAO...

Ljubav

MUŠKARAC NAHVATAO VRELU LJUBAVNICU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Sve je počelo TAJNO, a onda je počeo PAKAO...

Podeli vest

Muškarac (26) ispričao je kako je započeo aferu sa jednom devojkom, a nije ni slutio šta će se kasnije desiti

 - Sa svojom sam devojkom dve godine i imamo čvrstu vezu. Ona je žena s kojom se jednog dana mogu videti u braku. Ova nova devojka počela je da radi sa mnom pre godinu dana i odmah smo kliknuli. Pametna je, lepa i duhovita. Našli bismo se nakon posla i otišli na piće i nekako smo jedne večeri završili u njenom stanu. Jedno je vodilo drugom i imali smo s*ks. Bilo je fantastično -  ispričao je mladić.

LJUPKA JE MALA MACA ZA MENE! Sada ću vam reći šta sam uradila mužu kad me je prevario! Milena K. ŠOKIRALA novom ispovešću!

Od tada se njih dvoje redovno nalaze radi s*ksa, ali njegova ljubavnica ne zna da on ima devojku. Dosad je sve uspevao održavati u tajnosti, sve dok njegova devojka nije prijavila na pilates - isti koji pohađa i ljubavnica. Njih dve postale su dobre prijateljice, a on se sada boji šta će se dogoditi ako sve izađe na videlo. Tvrdi da želi da zadrži obe, pa je potražio savet stručnjaka.

Foto: Shutterstock

 - Naravno da možeš prestati. Biti u vezi ne sprečava te da ti se sviđaju druge osobe, ali delovanje prema tome je rizično. Prestani da se viđaš s kolegicom za sada, jer nemaš pojma hoće li ta veza opstati. Svakako reši stvari s devojkom, na ovaj ili onaj način -  savetuje stručnjak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija