• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

03.10.2020

21:38

PLATIO SAM DEVOJCI (36) SILIKONE I BRZO SE POKAJAO! Ceo odmor provela je u TOPLESU, a onda je usledio POTPUNI ŠOK

Ljubav

PLATIO SAM DEVOJCI (36) SILIKONE I BRZO SE POKAJAO! Ceo odmor provela je u TOPLESU, a onda je usledio POTPUNI ŠOK

Podeli vest

Zabrinuti muškarac obratio se Deidre koja pomaže čitaocima s ljubavnim problemima. Naime, devojci je za rođendan poklonio operaciju povećanja grudi, ali misli da će mu se obiti o glavu

- Zajedno smo tri godine. Ja imam 47 godina, a ona 36. Dižem tegove i u formi sam. Ona ima dva sina i ćerku, a pre mene nije brinula o fizičkom izgledu. Počela je da ide u teretanu dok su deca u školi i izgubila je na kilaži. Pitala me bih li joj platio povećanje grudi za njen rođendan. Imam svoj biznis i razmazio sam je pa sam pristao bez puno razmišljanja -  napisao je muškarac.

Iako je na konsultacijama s hirurgom izabrala manji implantat, u poslednji tren se predomislila i odlučila za veći. Brzo se oporavila od operacije iako je naposletku i ona bila šokirana veličinom grudi.

 - Meni se nisu previše svidele i plašio sam se da ih dodirnem kada imamo odnose -  rekao je on.

Otišli su na odmor u Grčku, gde je njegova devojka stalno bila u toplesu i osećala se sjajno. No, stvari su pošle po "zlu" kada su se deca vratila u školu.

 - Druge majke su videle njene fotke na Instagramu i počele su da je ogovaraju. Čula je neke ružne komentare, a decu joj zbog toga zadirkuju u školi. Brinem se za nju jer više ne ide u teretanu i ne druži se s prijateljima. Nisam siguran šta da radim -  zaključio je.

Stručnjak smatra da će njegova devojka uskoro postati depresivna te da bi joj trebalo reći da je zabrinut za nju i pitati je kako se oseća. Dodaje kako nema izgovora za zadirkivanje dece te da se obrate školi i prouče njihovu politiku protiv zlostavljanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija