OVAJ ZAČIN je OBAVEZAN s jeseni! Rešava vas bakterija i gljivica, smanjuje masne naslage... (RECEPT)

Shutterstock

19:42 Ljubav i zdravlje 0

magazin.novosti.rs/informer.rs | 05. 10. 2020.

OVAJ ZAČIN je OBAVEZAN s jeseni! Rešava vas bakterija i gljivica, smanjuje masne naslage... (RECEPT)

Najdraži začin hladnih temperatura definitvno je cimet...


Ovaj čarobni začin pomaže u borbi protiv bakterijskih i gljivičnih infekcija što nam je svima preko potrebno. Pored toga deluje protivupalno, smanjuje rizik od pojave srčanih bolesti, poboljšava osetljivost na insulin, smanjuje masne naslage...

Može se koristiti kao dodatak jelima, ali se može i jedna kašika dodati u čaj ili toplu vodu i popiti ujutru na prazan stomak kako bi nestao višak kilograma. Evo kako da napravite vaš najdraži smuti koji možete konzumirati svakog dana.

Shutterstock

Sastojci:

2 jabuke

2 kašičice cimeta
pola šoljice grčkog jogurta
kašičica lanenih semenki
100 ml bademovog mleka

Sve sastojke ubacite u blender, usitnite i uživajte!

Kako da napravite kari od bundeve i leblebija, SAVRŠENU KOMBINACIJU sastojaka pročitajte OVDE

A recept za CARSKU TURŠIJU nađite OVDE



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.