• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: narodnilijek.com

07.10.2020

12:56

OČISTITE KRVNE SUDOVE! Ovaj ruski narodni lek provereno reguliše holesterol za 40 dana!

Ljubav

OČISTITE KRVNE SUDOVE! Ovaj ruski narodni lek provereno reguliše holesterol za 40 dana!

Podeli vest

Povišen nivo holesterola muči sve veći broj ljudi, a ukoliko se ne reguliše može da dovede do niza komplikacija. Primena lekova bi trebala da bude poslednja opcija. Pre toga je poželjno probati prirodnim putem regulisati vrednosti holesterola

Narodna medicina obiluje receptima koji mogu da pomognu u rešavanju ovog problema, a najmoćnija kombinacija koja oslobađa krvne sudove od masnoća je svakako ona od limuna i belog luka. Poznato je da i limun i beli luk imaju niz lekovitih svojstava. Smatraju se odličnim sredstvima za čišćenje krvnih sudova, smanjivanje nivoa holesterola, jačanju zidova krvnih sudova i snižavanju rizika od opasnih bolesti kao sto je ateroskleroza.

Napitak od limuna i belog luka je ruski recept za čišćenje krvnih sudova koji se koristi u ruskoj narodnoj medicini vekovima. Takođe, ovaj napitak sprečava formiranja kancerogenih ćelija, što je više puta potvrđeno naučnim istraživanjima, zbog činjenice da beli luk sadrži velike količine antioksidanasa.

Za pripremu ovog napitka biće vam potrebno:

4 glavice belog luka
4 srednja limuna sa korom
3 litra prokuvane vode

Priprema:

Beli luk očistite, a zatim zajedno sa limunom sve sitno sameljite. Stavite da vode proključa, pa smanjit vatru i dodajte samleveni beli luk i limun, pa poklopiti sud.

Kuvajte na laganoj vatri do 15 minuta, nikako duže. Sklonite sa vatre i ostavite da se prohladi. Sipajte i čuvatjte u poklopljenoj staklenoj posudi.

Primena: 

1 do 2 supene kašike ovog napitka uzmite pre svakog obroka. Ciklus lečenja traje 40 dana i preporučuje se da se sprovodi samo jednom godišnje.

Napomena: Pre upotrebe narodnih lekova, konsultujte se sa lekarom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija