• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zenskimagazin/informer.rs

20.10.2020

22:29

POSTAVITE MU OVA PITANJA i odmah ćete znati da li je za vas! I NJEMU ĆE SVE BITI JASNO...

Ljubav

POSTAVITE MU OVA PITANJA i odmah ćete znati da li je za vas! I NJEMU ĆE SVE BITI JASNO...

Podeli vest

Ovo postavite...

Možda biste pomislili da imate sve vreme ovog sveta da se upoznate, što jeste tačno, ali ako vam neko ne odgovara od samog starta, a to lako možete saznati postavljanjem jasnih pitanja, nema smisla gubiti vreme na njega. Koja su to pitanja koja treba direktno da postavite svom potencijalnom ljubavniku na prvom sastanku?

KAKVA VEZA TE ZANIMA?

Postavite ovo pitanje i znaćete na čemu ste. Ono će vam otkriti da li osoba želi otvorenu vezu ili je spremna sa vama da bude “jedan na jedan”.

KOJE KVALITETE CENIŠ KOD OSOBE SA KOJOM ŽELIŠ VEZU?

Ako osoba sa kojom ste na sastanku tvrdi da je od svog partnera očekuje da bude pozitivan, aktivan, vredan, strpljiv, pažljiv, ljubazan i sl, biće vam jasno da li se uklapate u njegovu viziju idealnog odnosa. Naravno niko ne može da ispuni sve navedene uslove, ali ako apsolutno ne možete sebe da pronađete na listi, onda je to jasan znak u kom pravcu treba da idete.

Foto: Shutterstock

KAKO IZGLEDA TVOJA TIPIČNA RADNA NEDELJA? A VIKEND?

Odgovor na ovo pitanje daće vam jasnu predstavu o tome da li je predmet vašeg interesovanja pasivna ili aktivna osoba. Da li voli izlaske, ili radije večeri provodi kod kuće, gledajući prenos fudbala na TV?

KAKVA JE TVOJA PORODICA?

Stav o odnosima u porodici je veoma važan. Ako osoba sa kojom ste na sastanku ima pozitivno mišljenje o svojim članovima porodice, znači da je vrlo verovatno da ćete se i vi snaći u njihovoj blizini. Loši odnosi i negativan stav, nagoveštavaju probleme u samom startu.

ŠTA ZA TEBE PREDSTAVLJA IZAZOV?

Takođe u sklopu ovog pitanja može da bude i dodatno pitanje “šta si poslednje uzbudljivo uradio u životu?”. Ovo će vam dati jasniju sliku o tome sa kakvom osobom imate posla. Ako vaš potencijalni ljubavnik beži od izazova i vodi miran život, a vi ste avanturistički duh, vrlo teško ćete pronaći zlatnu sredinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija