• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2020

20:01

USRED RESTORANA STAVILA JE MOJU RUKU NA SVOJU NOGU... Doživela sam blam kao nikad u životu!

Ljubav

USRED RESTORANA STAVILA JE MOJU RUKU NA SVOJU NOGU... Doživela sam blam kao nikad u životu!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Dragi moji, prošle subote sam vam ogolila sebe. Otkrila sam vam najdublju intimu, ono čega se i danas donekle stidim. Ja sam patrijarhalno odgojena i do pre samo nekoliko godina nisam mogla da zamislim da imam nekog drugog osim svog muža, a ne da taj neko bude osoba istog pola... Izgleda da je ono što mi je suprug uradio, ostavilo trajne posledice.

Bilo kako bilo, nakon nezaboravne trojke, uletela sam u vezu sa devojkom, Dijanom. U početku, činilo mi se da sam ceo život bila u zabludi. Ne što se tiče intimnog odnosa, već što se tiče emotivnog dela. Ova veza sa Dijanom je bila pravo otkrovenje za mene. Čini mi se da sam, od muža pa nadalje, išla uzlaznom putanjom što se tiče ljudi sa kojima sam bila. Izgleda da biram osobe koje mi ne zamaraju mozak. Bilo mi je ludo i u kombinaciji sa Ljubom, opušteno, sa Urošem mi je tek bilo divno, ali Dijana... Ona nekako zna sve. Zna šta mi prija, šta treba, a šta ne da pita, kako da me zasmeje, pomazi...

Nakon one večeri kada smo se upoznale, Dijana i ja smo provele divne dve nedelje zajedno. Kao što sam rekla, bilo me je sramota u početku, ali onda sam počela da se vodim onom krilaticom "Jednom se živi". Kada god sam bila slobodna, a moja ćerka Dunja kod mojih roditelja, bila sam sa Dijanom. Bilo da smo gledale filmove, spremale večere ili jednostavno ćaskale, uživala sam. Prosto, to je neki odnos koji ne mogu da vam opišem, kada prevaziđete u glavi moralnu barijeru i opustite se, ostalo je čista radost. 

Foto: Privatna arhiva

Veza nam je počela na neobičan način, sa muškarcem, a posle smo nastavile da komentarišemo muški pol. Kada izađemo zajedno, uživala sam da sa njom "snimam" tipove i govorim koji je dobar, zgodan, ima lep osmeh...

- Mmmm, kakav šećer na tri sata - rekla sam jednom prilikom dok smo večerale u restoranu.

Dijana se okrenula i nehajno pogledala.

- Ma daj, vidi ga na šta liči - odgovorila je sa nekom zajedljivošću u glasu.

- Jesi luda, pogledaj ga - insistirala sam. - Viiiisok, baš kao što volim, a vidi mu ramena... Taj kad zagrli, izgubiš se - nastavila sam.

- Ne sviđa mi se - kratko je rekla.

Pomislila sam da treba da dobije pa je zato sva nikakva. Nastavila sam da ćaskam pokušavajući da je razveselim. Odjednom sam čula poznat glas.

- Milena?! - sa širokim osmehom me je gledala Tijana, moja drugarica iz osnovne koju nisam videla sto godina.

- Jao! - skočila sam, zagrlila je i izljubila. 

- Otkud ovde da se sretnemo - čudile smo se obe. 

Tijana je čekala neko društvo pa sam je pozvala da nam se pridruži. 

Iz mog ugla, veče je bilo divno. Moja drugarica i moja partnerka su razgovarale, Dijana ju je ispitivala od toga kakva sam bila u školi, koliko smo bile dobre, do zajedničkih ekskurzija i ko je sa kim spavao. Nisam ni slutila kako će se veče završiti. 

Tijanini prijatelji su došli, pa je sela sa njima za sto. Čim smo ostale same, Dijanin osmeh je nestao. Uozbiljila se.

Nekoliko trenutaka sam je posmatrala, nikako mi nije išlo u glavu da je moguće, ali... 

Čoveče, pa ona je ljubomorna! Zbog mene?! Zbog moje drugarice iz osnovne škole?! Čoveče, u kakvom ludilu ja živim! 

- Alo, šta ti je? - pravila sam se da mi nije jasno.

- Ma ništa, boli me glava, umorna sam - stigao je odgovor.

- Hajde, Diksi, oraspoložiću te, da platimo i idemo da ti vratim osmeh na lice - rekla sam je vragolasto.

- Ne - kratko je uzvratila, zgrabila moju ruku i stavila je na svoju nogu. Bila je u suknji pa su praktično moji prsti već bili tu, na koji santimetar od cilja.

Foto: Privatna arhiva

Nisam mogla da odolim, pomakla sam ruku i tamo naišla na potok. Bila je ludački napaljena, a to je prešlo i na mene. Čoveče, ovako nešto nikad nisam radila.

Preletela sam pogledom preko restorana, niko nas nije gledao. Ionako se sva radnja odvijala ispod stola. 

Tijana mi je sedela iza leđa, ali ona je sad zauzeta ćaskanjem sa društvom.

Moji prsti bili su nemirni. Na Dijaninom licu pojavio se blaženi osmeh, ovo preti da bude opasno dobro veče.

- Ti si luda - rekla mi je u zanosu. - Da li si sigurna da ovo nikad nisi radila?

- Nikad, kunem se. Ali mnogo me uzbuđuje - odgovorila sam stidljivo.

- Ej, Milena sećaš se Jakova, iz škol... - kao grom iz vedra neba stvorila se Tijana, tik uz mene, a iz tog ugla videla je da se moja ruka gubi u dubinama Dijaninog međunožja. Tijana nije ni shvatila dok je sedela sa nama da smo zajedno.

Da situacija bude gora, pored nje je stajao Jakov, naš drugar iz razreda kojeg nisam videla od mature.

Leva ruka, ona koja je bila bukvalno u Dijani, ostala mi je ukočena. Nisam ni mogla da je pomerim. Desnu ruku sam mahinalno pružila Jakovu, on je kratko rekao "Zdravo... Izvini, čeka me društvo..." i nestao. 

Tijana se već bila izgubila.

Platile smo račun i nestale.

To veče mi nije bilo ni do maženja, ni do zajedničkog spavanja. Rekla sam da moram da pokupim Hanu od mojih i da ću spavati kod svoje kuće.

Šta da vam kažem, jeste uzbudljiva akcija na javnom mestu i ta neizvesnost da vas ne uhvate, ali ako vas uhvate, onda se osećate zaista bedno. Posebno u mojim godinama.

 

Toliko za danas, a sledeće subote vas tek čeka obrt. Šta da vam kažem, moj život je od "sjaja do očaja"!

 

Ostale delove Milenine ispovesti čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija