• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/Informer.rs

18.11.2020

09:23

SIPALA JE OVO U ODVOD LAVABOA! A onda nije morala da ZOVE MAJSTORA, evo i zašto

Ljubav

SIPALA JE OVO U ODVOD LAVABOA! A onda nije morala da ZOVE MAJSTORA, evo i zašto

Podeli vest

Verovatno je jedana od većih neprijatnosti koje žena može da doživi u kući kada shvati da mora pozvati majstora, u ovom slučaju vodoinstalatera zato što joj se zapušila sudopera ili lavabo

Evo šta je bitno da uradite prvo pre nego što pozovete majstora, problem možda i same možete da rešite.

Dakle, važno je da povedete računa o ovome kako ne bi došlo do problema. Čim se okupate, operete kosu, sve ostatke iz slivnika lagano pokupite maramicom i bacite. Pored WC  šolje neka vam stoji korpa za otpatke koja ima poklopac, ovde bacajte paprir, a ne u šolju. Negde su cevi uže i lako može doći do začepljenja.

Ukoliko je kvar već tu, sve što treba da uradite je da skinete crevo koje se proteže ispod lavaboa ili sudopere, izvadite iz njega sve ostatke, po mogućstvu uz pomoć velike igle za pletenje, ako je imate u kući, a zatim unutražnjost sperite pod mlazom tople vode uz dodatak sanitara.

Ukoliko ni ovo ne pomogne, pozovite vodoinstalatera.

- Ono što mi je ostalo u sećanju iz škole, to jeste domaćinstva koje smo mi tada imali je savet profesora kako da održavamo cevi. Sipaš sredstvo za čišćenje u odvod i onda pustiš vrelu vodu da teče neko vreme - savetuje domaćica koja je ovo probala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija