• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ATMA.HR

18.11.2020

11:21

MOĆNIJI NAPITAK OD OVOG NE POSTOJI! Reguliše holesterol, jača imuni sistem, leči bolove u želucu

Ljubav

MOĆNIJI NAPITAK OD OVOG NE POSTOJI! Reguliše holesterol, jača imuni sistem, leči bolove u želucu

Podeli vest

Za ovaj napitak će vam biti potrebna samo 3 sastojka, a spisak benefita koje ima za organizam je dugačak

Dobro će doći osobama sa oslabljenim imunitetom, ali i onima koji pate od povišenog holesterila ili jakih želudačnih bolova.

Za pripremu će vam biti potrebno:

limun

2 kašičice kurkume
Malo meda

U čašu mlake vode dodajte sve sastojke i dobro promešajte.

Kako ovaj napitak deluje na organizam?

Kurkuma ima snažna lekovita sovjstva. Sadrži prirodna antiupalna, antioksidansna i antivirusna svojstva. U ovom periodu se naročito preporučuje, jer može znatno da ojača imuni sistem.

Ovaj začin leči gastritis i kiselinu, ali i može da pomogne u regulisanju rada digestivnog trakta. Dokazano reguliše nivo holesterola, a mnogi lekari su ubeđeni da može da uspori rast kancerogenih ćelija. Trenutno se vrše mnoga istraživanja koja bi dokazala ove pretpostavke.

Veliko otkriće je dokazalo da kurkuma može da ublaži simptome depresije, bez ikakvih nuspojava. Zahvaljujući sastojku, kurkuminu, ovaj začin je izzetno moćan kada je lečenje depresivnih osoba u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija