• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

19.11.2020

16:38

Preporodićete KOSU ako u ŠAMPON dodate OVO! Nema kuće koja taj sastojak nema u ostavi - TRETMAN KOJI SVI FRIZERI PREPORUČUJU!

Ljubav

Preporodićete KOSU ako u ŠAMPON dodate OVO! Nema kuće koja taj sastojak nema u ostavi - TRETMAN KOJI SVI FRIZERI PREPORUČUJU!

Podeli vest

Bez čiste i zdrave kože glave nema ni lepe kose, a nega temena je često na poslednjem mestu. Evo šta treba da uradite kako bi vam kosa bila zdrava i negovana.

Kada negujemo kosu, često zanemarimo teme i tu pravimo veliku grešku.

Kada je teme čisto kosa se manje nasti, brže raste i deluje svilenkastije i zdravije. Dobro je s vremena na vreme uraditi piling kože glave i ukloniti ostatke preparata koje koristite i masnoću koja se taloži.

Umesto da potrošite gomilu novca na proizvode iz parfimerija, napravite sami piling, dodavanjem kašike šećera u šampon koji inače koristite.

Granule šećera će uraditi blagi piling i ukloniti sve mrtve ćelije, a ujedno će omogućiti da regenerator koji budete koristili lakše i bolje prodre u vlasi i hidrira ih.

Upotreba:

Kada pomešate šampon i šećer uradite blagu masažu u trajanju od 3-4 minuta kako  biste bili sigurni da su sve nečistoće uklonjene. Nakon toga operite kosu kao što to inače radite.

Šećer će se istopiti pa nema brige da će ostati u kosi.

Najbolje je da ovaj postupak ponavljate između svakog trećeg i petog pranja kose.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija