• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ddl.rs

16.12.2020

17:30

Čim pročitate ovaj tekst BACIĆETE VEĆI DEO ODEĆE IZ PLAKARA! Razlog je jednostavan - OLAKŠAĆE VAM ŽIVOT!

Ljubav

Čim pročitate ovaj tekst BACIĆETE VEĆI DEO ODEĆE IZ PLAKARA! Razlog je jednostavan - OLAKŠAĆE VAM ŽIVOT!

Podeli vest

Koliko puta ste uhvatili sebe kako gurate odeću u plakar jer jednostavno više nema gde igla da padne? A onda, sa druge strane, kad razmislite shvatite da u ormanu imate odeću koju godinama niste obukli, ali je čuvate jer ćete je nekada sigurno nositi.

Verovatno je da ćete nešto ipak ponovo obući, ali ako se nalazi u kategorijama koje ćemo opisati ispod, kad završite sa čitanjem ovog teksta izdvojte malo vremena, odvojte i sklonite tu odeću iz svog ormana. Ukoliko je u dobrom stanju poklonite je ili donirajte, a ukoliko je nenosiva pravac kontejner.

Odeća koja vam je mala ili velika

Nema nijednog razloga da čuvate odeću samo zato jer ste je nekada rado nosili i savšreno vam je stajala. Prošlost je prošlost, a vi se oblačite u sadašnjosti.

Osim ako nije reč o nekim preskupim komadima odeće koje zaista nema logike baciti, oslobodite sebi prostor i olakšajte život. Izacite iz ormana odeću koja vam ne odgovara jer je više nikada nećete nositi.

Foto: printscreen Tik Talk video

Odeća koja vam ne stoji

Nema razloga da čuvate odeću koja ne laska vašoj figuri jer se u njoj nikada nećete osećati dobro. Nemojte da žalite, da smišljate razloge zašto ipak treba da je sačuvate jer razlog nema.

Odeća u kojoj se ne osećate prijatno

I dalje čuvata prekratku dekoltiranu haljinu koju ste kao tinejdžerka nosili za neku novogodišnju žurku iako znate da biste se u njoj danas osećali kao da ste simbol neukusa? Odeća koja ne liči na vas, ne oslikava vaš današnji stil i stav, ne treba da krade prostor u vašem plakaru.

Neupotrebljiva obuća

Moramo da vam kažemo jednu veliku istinu – vaša noga neće ni porasti niti će se smanjiti. Nema razloga da čuvate tesne cipele koje ste kupili na rasprodaji jer su vam se mnogo dopale i naivno ste se utešili time da će se razgaziti. Ne treba vam par čizama u kojima plivate jer ste mislili da će biti ok uz deblju čarapu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija