• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti

20.02.2021

17:45

REŠITE SE TAMNIH PODOČNJAKA UZ POMOĆ SAVETA KIM KARDAŠIJAN! Popularna starleta je otkrila trik za kojim su žene odlepile! /VIDEO/

Ljubav

REŠITE SE TAMNIH PODOČNJAKA UZ POMOĆ SAVETA KIM KARDAŠIJAN! Popularna starleta je otkrila trik za kojim su žene odlepile! /VIDEO/

Podeli vest

Najpopularnija svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan podelila je trikove za savršenu šminku koja skriva nedostatke

Crni podočnjaci su realnost svake zaposlene žene, posebno u trenucima kada posao i kućne obaveze ograniče vreme za negu fizičkog izgleda, posebno lica. Borba s podočnjacima vrlo je izazovna te gotovo da ne postoji kozmetički proizvod koji će ublažiti tamne kolutove okoloočnog predela, barem ne onoliko brzo koliko to zapravo želimo. 

Ipak, svoj umor možemo skriti makar na licu uz pomoć jednostavnog trika koji dolazi od najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan. Ono što nam se posebno sviđa je činjenica da ne moramo biti veliki stručnjaci i všti sa šminkanjem kako bismo postigli ovaj efekat, niti nam je potreban pun kofer šminke.

Umesto korektora koji nam se nude na tržištu, koji deluju poput jačih tečnih, masnih pudera i samo ublažavaju tamnu boju podočnjaka, mega popularna Kim Kardašijan tvrdi da se podočnjacima najpre mora vratiti toplina kako bismo ih prekrili na pravi način. 

Alternativa korektorima, upravo zato je crveni karmin, kojim ćete se vrlo brzo rešiti tamnih podočnjaka. Trik je vrlo jednostavan i primenjiv u svakodnevnoj make up rutini, jedino je važno da koristite malu količinu karmina. Kako je to objasnila Kim Kardašijan, kako su podočnjaci vrlo tamni oni se najbolje mogu neutralisirati korišćenjem toplih boja kao što su crvena i narandžasta.

Kako je mega zvezda Kim Kardašijan prekrila svoje nesavršenosti objasnila je detaljno ceo postupak u tutorijalu na svom YouTube kanalu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija