• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

28.02.2021

09:43

ČISTI JETRU kao METLOM! Potrebne su vam 2 VOĆKE, jabukovo sirće i CIMET! /RECEPT/

Ljubav

ČISTI JETRU kao METLOM! Potrebne su vam 2 VOĆKE, jabukovo sirće i CIMET! /RECEPT/

Podeli vest

Ono što mnogi ne znaju je da je grejpfrut veoma moćan saveznik u čišćenju jetre, a deluje tako što razgrađuje masti i povećava osetljivost na insulin, pokazalo je istraživanje sprovedeno u SAD

Naringenin, antioksidant koji se nalazi u grejpfrutu, podstiče razgradnju masnih kiselina, pomaže u snižavanju masnoće i šećera u krvi i samim tim čisti jetru.

Foto: Shutterstock

Grejpfrut čisti jetru

Neka istraživanja i ranije su potvrdila da ovo citrusno voće pomaže u snižavanju holesterola i ublažavanju simptoma dijabetesa, a sada je objavljen i recept za napitak koji može da pomogne u čišćenju jetre.

Napitak za čišćenje jetre

Potreban vam je jedan grejpfrut, jedna pomorandža, dve kašike jabukovog sirćeta i četvrtina kašičice cimeta.

Napitak ćete pripremiti tako što ćete najpre da iscedite voće, zatim dodate sirće i cimet, pa sve dobro izmešate. Najbolje je da napitak pijete ujutro, praznog stomaka.

Kako preživeti NAGLE PROMENE temperature? 4 saveta RUSKIH LEKARA!

BELANCE UTIČE NA RAST KOSE! A voda od OVOG POVRĆA sprečava opadanje vlasi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija