• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

14:25

LOKNE IZ SNOVA BEZ FENA I FIGARA! Potrebno vam je samo OVO /VIDEO/

Ljubav

LOKNE IZ SNOVA BEZ FENA I FIGARA! Potrebno vam je samo OVO /VIDEO/

Podeli vest

Uvojci i kovrdže bez toplote nisu sami po sebi novost, ali kovrdžanje kose sa čarapama je ideja rođena za vreme izolacije, kao zdrava alternativa raznim uređajima za uvijanje ili kovrdžanje kose

Stilista za kosu Met Njumen kaže kako je reč o svestranom triku s kojim možete "popraviti" kratku i blago talasastu frizuru, ali i definisati jako kovrdžave uvojke, ne koristeći pritom vruća pomagala koja štete kosi.

Njumen kaže da je frizuru najbolje praviti dok vam je kosa još vlažna od pranja, a u svom videu je prvo običnim ukosnicama čarape pričvrstio za kosu pri temenu, po jednu sa svake strane glave i to tako da im otvor bude okrenut prema dole.

Kosu je prvo podelio na dva dela, a onda oba poput pletenica "ispleo" oko čarapa, sve do vrhova.

 - Nakon toga svaku čarapu "preokrenete" kao da spajate par, tako da kosa ostane unutra, pa zatvorite sa elastičnom gumicom -  objasnio je.

 

@mattloveshair

Reply to @leanndraserrano I followed @mel_dancer_ #sockcurls technique?? but on dry not damp hair #curlinghair #bouncyhair ♬ SexyBack (feat. Timbaland) - Justin Timberlake

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija