• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

02.04.2021

21:43

EVO ŠTA ĆE SE DESITI AKO UBACITE ASPIRIN U VEŠ MAŠINU! Rezultat će vas oduševiti! /VIDEO/

Ljubav

EVO ŠTA ĆE SE DESITI AKO UBACITE ASPIRIN U VEŠ MAŠINU! Rezultat će vas oduševiti! /VIDEO/

Podeli vest

Prema američkoj anketi o upotrebi vremena koju je sprovelo američko Ministarstvo rada, žene prosečno provode 17 minuta dnevno na pranju veša. U slučaju da tražite pametne savete o tome kako da svoju odeću učinite mekom - ovi trikovu su samo za vas

Možete koristiti neke jednostavne stvari koje imate kod kuće u mašini za pranje veša kako biste lako izbacili i najtvrdokornije mrlje i brže se osušili.

Aspirin duboko ulazi u tkaninu zamrljane odeće i efikasno uklanja prljavštinu. Posebno je dobar za košulje sa mrljama od znoja, jer se aspirin lako razbija i uklanja onu frustrirajuću žućkastu nijansu. Ako rastvorite aspirin u hladnoj vodi, to će vam pomoći da se rešite čak i mrlja od krvi na odeći! Zaista je važno da voda bude hladna jer će vruća voda fiksirati proteine u krvi samo duboko u tkaninu.

Foto: Pixabay

Aspirin duboko ulazi u tkaninu zamrljane odeće i efikasno uklanja prljavštinu

Tokom pranja veša se ne preporučuje dodavanje tečnog omekšivača, posebno kada perete belu odeću. Ne sortirajte odeću po boji, sortirajte je po gustini tkanine. Teške tkanine upijaju više vode od lakših, zbog čega se deterdžent u različitom stepenu ispire iz različitih predmeta. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija