• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2021

19:30

Žena mu je između nogu ugledala nešto zbog čega je ODMAH ZATRAŽILA RAZVOD! Tajna priča sa seminara razotkrivena kada je primetila...

Ljubav

Žena mu je između nogu ugledala nešto zbog čega je ODMAH ZATRAŽILA RAZVOD! Tajna priča sa seminara razotkrivena kada je primetila...

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Dragi moj, znam da ste ostali šokirani prošle subote kada mi je Željko saopštio da je ubio Nikolu i da se fotografisao sa mnom dok sam bila omamljena. Rekoh vam da ću vam ove subote razjasniti sve.

Kada mi je rekao da je pozvao policiju da ga uhapse odmah sam znala da laže. Pa on da je ubica, ako se do sada nije predao, ne verujem da bi sad to činio. Kod njih savest ne radi na taj način, sa zakašnjenjem, verujte meni, imam iskustva, branila sam ih. Retko kad se pokaju.

Počela sam da se smejem. 

- Hajde sad sedi lepo i reci mi odakle ti moje fotografije i ko ti je ispričao celu priču o Nikoli, pošto takve detalje malo ljudi zna - rekoh mu. 

Zinuo je da se brani, da nastavi igru, ali osmeh ga je odao.

- Morao sam da te nateram da se vratiš, da ne ideš sa Marijom na kafu - počeo je polako.

- Nisi mogao tako da mi kažeš - pitala sam u neverici.

- A znaš mene, volim da karikiram, reči su samo navirale.

- Dobro, hajde sad lepo, ispočetka, šta je istina, a šta laž - sela sam i pretvorila se u uho.

Konačno istina

Počeo je da objašnjava. Naravno, zaboravila sam čime se Željko bavi. Znala sam da ima neke veze sa kompjuterima, ali nisam znala detalje. Čovek je haker. Hakovao je Nikolin telefon, on me je fotografisao one večeri pre nego što je ubijen. Hakovao je moj telefon, čovek me uhodi! 

- Ti si se meni oduvek sviđala - rekao je i spustio glavu.

- Ama čoveče, ti si oženjen, znamo se sto godina, na kraju krajeva, kako možeš da me uhodiš, prijaviću te - vikala sam.

- Sad mi je svejedno, život m se pretvorio u pakao otkako je Marija našla tvoje fotografije. Ne mogu da živim od nje, ne mogu da joj kažem kako sam došao do njih, pokušao sam da se branim, ali sad više ništa ne vredi... Nije samo do fotografija, to je šlag na tortu. Zatražila je razvod...

- Pa zašto me nisi pustio da joj ja objasnim, možda bi mi poverovala... - pokušala sam, ali sam shvatila da opet ostaje ono pitanje "Odakle mu fotke"?!

- Ma nije samo to problem. Ranije kada se posvađamo, uvek smo to rešavali divljom akcijom, ludačkim vođenjem ljubavi. Pokušao sam da popravim situaciju, ali...

Foto: Privatna arhiva

Spremite se za iznenađenje
 

Rekao je to i krenuo sa otkopčava farmerke. Podigla sam ruku da to ne čini i zaustila "Ne", ali pokazao mi je da se ne plašim. Povukao je bokserice do svog uda koji je čak i u takvoj situaciji bio dignut, ali to nije tema... 

A tamo šok. Male bradavice.

Jao. 

Čovek ima kondilome.

- Da li je Marija videla - pitala sam zgrožena onim što vidim, baš ih je bilo dosta, nikad to nisam videla uživo.

- Prvo ih je dobila pa ih je onda videla! Preneo sam joj i hoće da me ubije - samo što nije zaplakao.

- Izvini, ali kako si ih dobio - postavila sam logično pitanje. 

- Ma bio sam na nekom seminaru, tamo bile neke ribe... Napio sam se, luda noć bila... Ne znam od koje mi je ovo... - on je govorio uzdišući, a ja kao žensko koje je muž varao nisam mogla da saosećam sa njim. Bog ga je kaznio.

Ispratila sam ga iz mog stana i rekla da reši to sa svojom ženom. Da ne želim više da ih vidim. To nisu moji problemi. Mogla bih čak i da ga tužim, ali bilo mi ga je žao. 

Samo što dalje od moje kuće.

 

Sledeće subote pišem vam o vedrijim temama, mnogo sam vam zacrnila ove poslednje detalje iz mog života, pokušaću da se setim lepših događaja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fantazije

pre 2 godine

Dokle cete da nam dajete necije fantazije? Da li je musko ili zensko, bez obzira u kom rodu pise. Ciste izmisljotine.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija