• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

23.04.2021

19:10

OVO SU SIGURNI POKAZATELJI DA KORISTITE POGREŠNU ŠMINKU! Nabavite proizvode koji vam odgovaraju!

Ljubav

OVO SU SIGURNI POKAZATELJI DA KORISTITE POGREŠNU ŠMINKU! Nabavite proizvode koji vam odgovaraju!

Podeli vest

Glavna svrha šminke je da prekrije nedostatke i učini nas lepšom i zadovodljivijom. Ako ne ispunjava taj zadatak, onda je vreme da je promenite i nabavite proizvode koji vam odgovaraju

Nekoliko znakova odaće da kupujete i koristitite pogrešnu šminku:

Puder se vidi

Nema ništa gore od vidljive linije pudera na rubu lica koja je potpuno drugačije nijanse od vašeg vrata. Ovo je jedan od najčešćih mejkap problema zbog kojeg žene često i odustaju od pudera. Ali potrebno je samo odvojiti malo vremena i pronaći savršenu nijansu, a za to uvek možete potražiti savet od mejkap šminkera ili bilo kojeg profesionalca u drogeriji. S puderom koji odgovara vašem tenu, linija više neće biti vidljiva.

Maskara se ljušti

Dobra maskara trebalo bi da ostane na vašim trepavicama ceo dan i pritom ne bi trebalo da bude crnih tragova oko vaših očiju. Ako vam se maskara uvek ljušti i razmazuje po ostatku lica, vreme je da je bacite u smeće i uložite u neku kvalitetniju, osim ako ne želite da izgledate kao da ste veče pre zaspali sa šminkom i takvi izašli iz kuće.

Foto: Shutterstock

Dobra maskara trebalo bi da ostane na vašim trepavicama ceo dan 

Korektor ne ispunjava svoju svrhu

Glavna svrha korektora za podočnjake je da zavara kako ste se naspavali prethodnu noć. Ali imajte na umu da proizvod koji vam je odgovarao u dvadesetima, verovatno neće biti dobar u tridesetim. Godine ostavljaju tragove na licu, baš kao i stres ili nedostatak sna, a bore se produbljuju. Ako korektor ne prekriva tamne krugove oko očiju i samo se gomila u naborima, to je znak da vam treba novi. Danas postoji mnogo opcija među kojima ćete sigurno pronaći jedan koji je stvoren baš za vas.

Olovka za oči se razmazuje

Ako ceo život muku mučite sa olovkom za oči koja se razmaže pet minuta nakon što je nanesete, to znači i da celi život kupujete loše olovke. Verovali ili ne, ali olovka može trajati ceo dan, a najsigurniji izbor su one vodootporne. Grešite i ako nosite istu nijansu od srednje škole, jer ono što vam je pristajalo tada neće vam nužno laskati u kasnim dvadesetima i tridesetima. Usudite se da isprobate neku novu nijansu jer velika je šansa da ćete se prijatno iznenaditi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KAKO DEZINFIKOVATI ŠMINKU? Evo saveta koji će vam u tome pomoći!
Ljubav

KAKO DEZINFIKOVATI ŠMINKU? Evo saveta koji će vam u tome pomoći!

Ako volite da se šminkate i generalno imate punu kozmetičku torbu šminke, sigurno vam je poznata činjenica da je potrebno s vremena na vreme očistiti četkice. Međutim, da li je potrebno očistiti i druge proizvode poput pudera, rumenila i olovki koje koristite za svoje ulepšavanje?

17.04.2021

16:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija