• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

17.06.2021

13:21

OVA FRIZURA JE HIT OVOG LETA! Elegantna, šik i moderna! /FOTO/

Ljubav

OVA FRIZURA JE HIT OVOG LETA! Elegantna, šik i moderna! /FOTO/

Podeli vest

Pletenice su elegantne, šik, praktične i sjajno rešenje kada je kosa prljava ili neposlušna, stoga i ne čudi što se i ovog leta vraćaju na velika vrata i postaju glavni trend

Nose se one klasične i jednostavne, ali i uvrnute pletenice, tu je i popularna riblja kost, kruna od pletenica, rajf-pletenica... A ono što je možda i najbolje kada je reč o ovoj frizuri, jeste a gotovo ne postoji prilika u kojoj one nisu dobar izbor. Bilo da idete na plažu ili crveni tepih, sa pletenicama nema greške!

Možda i najlakša frizura jada je reč o pletenicama jeste ona koju smo baš sve nosile kao tinejdžerke, a sada je opet tako kul i moderna. Reč je o prednja dva pramena koji uokviruju lice, a koja treba da se upletu u pletenice, dok je ostatak kose pušten i normalno pada. 

 

 

Još jedna zanimljiva i jednostavna varijanta ovog tipa jesu "balončići-pletenice" za koje je vam je potrebno samo malo strpljenja i puno tankih, malih gumica. Možete izdvojitei dva deblja pramena uz lice ili pokupiti celu kosu u rep i napraviti elegantniju varijantu "balončić pletenica".

Pletenice u kosi su atraktivne, nosive i daju mladalački šarm. Nema glavobolje sa zanimljivim pletenicama - znaćete da imate dobru frizuru u svakom trenutku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija