• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

17.08.2021

10:17

4 BILJKE KOJE NE TREBA DRŽATI U KUĆI! Evo i zbog ČEGA

Ljubav

4 BILJKE KOJE NE TREBA DRŽATI U KUĆI! Evo i zbog ČEGA

Podeli vest

Prema feng šuiju postoje biljke koje su u stanju da crpe pozitivnu energiju iz našeg doma i samim tim ih zbog toga ne treba držati kod kuće

Obratite pažnju na ove biljke koje su u stanju da vam donesu lošu energiju, ali i manjak novca:

1. Monstera - Prema feng šuiju, ovaj cvet je izuzetno nepovoljan za ljude. Prema verovanju, ovu biljku nikada ne treba držati u spavaćoj sobi, jer može da dovede do nesanice.

2. Bršljen je biljka koju prema feng šuiju treba držati napolju. Ukoliko tražite novu ljubav, ovu biljku ne treba da držite u svom domu.

Foto: Pixabay

Biljke koje crpe energiju

3. Kaktus - S jedne strane, štite od zračenja kompjuterskih monitora i smatraju se magičnim talismanom protiv toksičnih ljudi, ali ima i svoju lošu stranu. Kaktus plaši ljubav, hladi osećanja, negativno utiče na intimni život... Posebno se ne peporučuje držati kaktus u spavaćoj sobi.

4. Begonija je moćan energetski vampir. Ova biljka se ne drži u kućama u kojima neko živi sam, već samo u domovima u kojima cirkuliše veći broj ljudi. Veruje se da je posebno pogodna za dom koji često prima goste, jer će begonija očistiti i isisati tuđu negativnu energiju.

Sa druge strane, ona je cvet koji ima snažno energetsko dejstvo, pa je ne bi trebalo držati u domu ako živite sami.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija