• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Priroda leči sve

31.10.2021

20:30

ČISTI ORGANIZAM I OTKLANJA NEGATIVNU ENERGIJU! Voda je prirodni lek za sve bolesti, a evo kod kojih zdravstvenih problema će vam pomoći!

Pixabay

Ljubav

ČISTI ORGANIZAM I OTKLANJA NEGATIVNU ENERGIJU! Voda je prirodni lek za sve bolesti, a evo kod kojih zdravstvenih problema će vam pomoći!

Podeli vest

Da voda leči sve tvrdi japanska tradicionalna medicina. Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je izvor zivota i neophodna je za obavljanje svih funkcija u organizmu

Bez nje se ne moze ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, creva, mišića, nervnog sistema, razmena materija, regulacije telesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sistema, eliminisanje štetnih materija iz organizma. Bez vode nema života.

Foto: Pixabay

Voda - izvor života i zdravlja

Voda ne samo da gasi zeđ, već deluje lekovito, čisti organizam i otklanja negativnu energiju. Često tuširanje a naročito plivanje otklanja posledice stresa, opušta mišiće i nerve, i oslobađa nas negativne energije. Čak postoji verovanje da uklanja i magiju, uroke i slično.

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon buđenja i to u lekovite svrhe, a naučna ispitivanja potvrđuju delotvornost ove navike. Japansko lečenje vodom daje dobre rezultate u lečenju mnogih oboljenja. Primenjuje se za lečenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u telu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, dijareje, povraćanja, zatvora, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, materice, menstrualnih poremećaja.

Foto: Pixabay

Zahvaljujući zdravstvenim navikama Japanci su jedan od najdugovečnijih naroda na svetu

Kako se lečiti vodom

Prema japanskoj metodi, lečenje vodom treba sprovoditi na sledeći način. Ujutru, pre pranja zuba, treba popiti cetiri čaše po 160 ml vode, znaci ukupno 640 ml. Nakon toga 45 minuta ne treba ništa ni jesti ni piti. Posle toga normalno doručkovati pa naredna 2 sata ne jesti ništa.
Ova vrsta lečenja nema negativnih efekata i dobro je (osim lečenja), praktikovati je čitavog života u cilju očuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Samo vruća!

Nikada ne treba piti hladnu, već vruću vodu

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, vec vruću vodu. Hladna voda zbija masnoće unete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, oštećenja crevnih resica i pojave gojaznosti.

 

 

Dužina tretmana vodom za određene bolesti

1. povišen krvni pritisak (30 dana)
2. dijabetes (30 dana)
3. gastritis (10 dana)
4. zatvor (10 dana)
5. tuberkoloza (90 dana)
6. osobe koje boluju od artritisa, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj nedelji, a nakon toga svakodnevno

Japanci su najdugovečniji narod na planeti, a 2008. godine u Japanu je bilo regostrovano preko 33.000 ljudi starijih od 100 godina!

Foto: Pixabay

U Japanu ima najviše stogodišnjaka, tvrde mnogi stručnjaci

Iste godine pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu primilo je cak 19.769 Japanaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija