• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

09.11.2021

09:47

TRIK ZA SAVRŠENE ŠIŠKE! Održavajte frizuru po savetu vrhunskih frizera!

Shutterstock

Ljubav

TRIK ZA SAVRŠENE ŠIŠKE! Održavajte frizuru po savetu vrhunskih frizera!

Podeli vest

Šiške su iz godine u godinu sve lepše i svestranije. Moderne šiške su veoma raznovrsne i zato treba pronaći onu varijantu koja najbolje pristaje vašem obliku lica. Ipak, treba ih i redovno održavati

Uz pomoć samo jednog trika vaše šiške mogu da budu savršene svakog dana.

Čak iako imate "poslušnu" kosu i frizuru koja je po poslednjoj modi loše nameštene šiške je mogu u potpunosti upropastiti. Svaka žena koja je bar jednom imala šiške zna da se one mnogo brže maste od ostatka kose. Zbog toga im je potrebno gotovo svakodnevno pranje.

Foto: Pexels

Šiške

Iako nam je za to potrebno svega nekoliko minuta, kvašenje kose u hladnim jesenjim i zimskim danima, a potom izlazak napolje nije baš najbolje rešenje. Ukoliko se nađete u takvoj situaciji setite se šampona za suvo pranje kose.

Nanesite malu količinu šampona na šiške, a zatim ih istrljajte peškirom. Nakon toga ih fenom i četkom za feniranje samo produvajte. Efekat će biti potpuno isti kao da ste ih oprali pravim šamponom, čak i bolje, šiške će dobiti na bujnosti i teksturi.

Kada ovaj trik primenite nekoliko puta, on će vam postati rutina za koju vam neće trebati više od dva, tri minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija