• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/b92.net/informer.rs

14.11.2021

22:00

SVEŽE ŠTO DUŽE! Najbolje cake da buket traje i DVE NEDELJE!

Ljubav

SVEŽE ŠTO DUŽE! Najbolje cake da buket traje i DVE NEDELJE!

Podeli vest

Ako vam je kao i uvek žao kada prođe osmi mart što cveće ne može da traje u vazi što duže - poslušajte neki od ovih saveta. Buket će uz njih trajati do dve nedelje...

Cveće u vazi je osvežavajući detalj koji ulepšava kuću, ali nažalost, nikada ne traje dugo. Da bi bilo svežije, u vodu u vazi rastvorite jednu kašičicu šećera.

Ili pak dodajte tri kašike šećera i dve kašike jabukovog sirćeta u litar vode i stavite buket u ovaj rastvor. Šećer neguje stabljike cveta, sirće sprečava razmnožavanje bakterija. Uz ovaj trik imaćete buket koji će vam trajati dugo vremena.

Foto: Pixabay

Osim šećera, savetuje se i dodavanje aspirina u vodu prilikom njenog menjanja. Ima antibakterijsko dejstvo i produžiće život sveže rezanom cvetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija