• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2021

16:51

ŠTA GOSTI PRVO UOČE KADA DOĐU KOD NAS? Evo šta kažu stručnjaci!

Ljubav

ŠTA GOSTI PRVO UOČE KADA DOĐU KOD NAS? Evo šta kažu stručnjaci!

Podeli vest

Svi volimo da nam životni prostor bude uredan i čist, pogotovo ako nam dođu gosti, pa nas pohvale. Ono što se sigurno mnogi od nas pitaju jeste to šta naši gosti prvo primete kada svrate kod nas

Stručnjaci su otkrili interesantne ćinjenice.

Dnevni boravak

Prostorija u koju ćete primiti goste je sigurno dnevni boravak. Tamo ćete uz šolju čaja ili kafe razgovarati satima, a ono što ulaskom u ovu prostoriju prvo primete su ključni komadi nameštaja kao i mekane dekoracije. Stolovi, tepih, mekani jastuci i ćebad privukli su najviše “pogleda”. Umetnička dela na zidu i televizor retko su kome zapali za oko.

Toalet

Naročito sada za vreme pandemije, odlazak u toalet kako bi se oprale ruke postao je neizbežan. A ukoliko ostanu duže, možda će se gosti njime poslužiti i više puta. Vaše je da ga opremite lepim ogledalom. Ogledalo privlači najviše pažnje u kupatilu, a odmah posle njega su ormarići za peškire te lavabo.

Foto: Pixabay

Ogledalo privlači najviše pažnje u kupatilu

Kuhinja

U kuhinji najviše pažnje privlači sam pod. Dakle, ako želite da impresionirate goste dovoljno je da dobro “izglancate” pod ili kupite neki zanimljiv tepih. Nakon poda, pažnju su privukli kuhinjski ormarići, a potom i radna ploča.

Spavaća soba

U slučaju da vam dolaze gosti koji će spavati kod vas, dobro je znati kako im osigurati udoban boravak. Najviše pažnje privlači posteljina, naročito ona sveže oprana, ali i sam krevet. Samo nekolicini će pažnju privući ormar ili ukrasni jastuci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija