• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba/Health/informer.rs

05.12.2021

12:47

Počela da TRENIRA u 70. godini, prestala da pije LEKOVE i postala FITNES influenserka! 'Ne vidim da starim' (FOTO)

printscreen instagram/trainwithjoan

Ljubav

Počela da TRENIRA u 70. godini, prestala da pije LEKOVE i postala FITNES influenserka! 'Ne vidim da starim' (FOTO)

Podeli vest

Džoan Mekdonald se u 70. godini počela da bavi fitnesom kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje, a ubrzo je postala inspiracija mnogim ljudima...

Lekar je Džoan Mekdonald  2016. godine rekao da bi trebala da počne da uzima više lekova, jer je imala problema s pritiskom. Zbog lekova se borila s gorušicom, koja je otežavala njen svakodnevni život. Ćerka ju je upozorila da će završiti u bolnici ako nešto ne preduzme.

Zatim su njih dve počele zajedno da idu na treninge, a nakon godinu je otvorila profil na Instagramu. Njega koristi kako bi ohrabrila ljude da počnu da vode računa o zdravlju, kondiciji i ishrani. Ima preko milion pratioca.



Za magazin "Health" navela je koje stvari bi svi trebalo da redovno rade:

- Jedite pet manjih obroka dnevno, koji su puni proteina, ugljenih hidrata i zdravih masti. Spavajte sedam ili osam sati. Dnevno konzumirajte tri litra vode. Obavezno vežbajte ujutru - poručuje fitnes bakica. 

Biciklizam je njen omiljeni oblik vežbanja, a automobil vozi samo ukoliko ide na duže putovanje. Nada se da će za 10 godina i dalje biti ovoliko jaka i aktivna.



- Ne vidim da starim. U penziji imaš više slobodnog vremena i treba ga pametno iskoristiti - dodala je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija