• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

17.12.2021

12:17

OTIŠLA DA SE PROŠETA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pala na POD, čistačica joj POMOGLA, a za samo 10 minuta DOGODIO SE PREOKRET

Ljubav

OTIŠLA DA SE PROŠETA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pala na POD, čistačica joj POMOGLA, a za samo 10 minuta DOGODIO SE PREOKRET

Podeli vest

Keti Kovel nije očekivala da će za samo deset minuta postati majka i to na mestu na kojem nije ni sanjala, a to je u prodavnici

Kako priča Keti, bila je u 40. nedelji trudnoće kada je izašla da prošeta u kupovinu, a vratila se kući sa bebom u naručju!

- Bio je februar 2020. i prošlo je tri dana od termina. Nikada se nisam osećala tako nelagodno - rekla je ona.

 

 

Keti je šetala među policama u prodavnici, jer je imala neodoljivu želju da prošeta, ali uopšte nije razmišljala o porođaju.

- Kad sam osetila trnce, nisam razmišljala o porođaju. Nastavila sam da hodam. Ali onda sam iznenada osetila oštru bol i pala sam na pod. Kontrakcije su bile jake i brze. Vrisnula sam u agoniji dok je čistačica supermarketa, Čeris, trčala ka meni kako bi mi pomogla.

Vi to možete- priča Keti, a prenosi britanski The Sun.

Nakon samo 10 minuta Keti se porodila i na svet donela dečaka Sebastojana. Sigurno nije očekivala da će postati majka u prodavnici i to za samo deset minuta!

Foto: Shutterstock

Porodila se u prodavnici

- I medicinsko osoblje hitne pomoći bilo je zapanjeno kada su stigli samo nekoliko trenutaka kasnije i otkrili da su propustili ceo porođaj. Odvezli su me u bolnicu gde su pregledali bebu i mene i na sreću sve je bilo uredu. Zaposleni u prodavnici su bili neverovatni na porođaju, a čak su mi i poslali prelepu korpu punu potrepština za bebu pošto se dečakrodio. To je bio divan gest - rekla je ona.

Najemotivniji deo ove neobične priče jeste što je Keti ostala u kontaktu sa Čersi, čistačicom koja joj je pomogla da se porodi. Njih dve su sada kume.

- Čeris je bila počastvovana tom ulogom i sada je moja spasiteljka iz supermarketa veliki deo naše porodice, kao Sebastijanova kuma. Čak smo zajedno proslavili Sebastijanov prvi rođendan u marketu u kome se rodio. I posle toliko vremena ne mogu da verujem da sam otišla u prodavnicu u da uzmem neke osnovne stvari i tamo rodila bebu - kaže Keti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija