• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.01.2022

18:46

OČISTITE PARKET PRIRODNIM SREDSTVOM! Ova domaća kombinacija pruža visoki sjaj!

Pixabay

Ljubav

OČISTITE PARKET PRIRODNIM SREDSTVOM! Ova domaća kombinacija pruža visoki sjaj!

Podeli vest

Parket je pored pločica najizloženiji prljanju, ali je takođe i osetljiva drvena površina koja traži negu.

Sredstva za čišćenje parketa ne smeju biti agresivna. Od ključne je važnosti da posle pranja, parket ne ostane klizav, što se dešava kod komercijalnih deterdženata sa voskom.

Čime očistiti parket na prirodan način, a postići taj visoki sjaj? 

Foto: Shutterstock

Sirće

I u ovom slučaju, univerzalni prirodni deterdžent je i sredstvo za čišćenje parketa, s tim što u mešavinu od sirćeta, vode i tečnosti za sudove dodajete i 30 kapi eteričnog ulja, koja su i odličan antiseptik. Jedna čaša ove mešavine u kanti tople vode, vratiće sjaj vašem parketu.

Prirodna sredstva za održavanje kućne higijene su efikasna, neškodljiva, isplativa i lako dostupna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija