• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

16.01.2022

17:08

KAKO DA ZNATE da će VAŠ MACAN da bude DOBAR U KREVETU? Znaci koji ga odaju!

Shutterstock

Ljubav

KAKO DA ZNATE da će VAŠ MACAN da bude DOBAR U KREVETU? Znaci koji ga odaju!

Podeli vest

Upoznavanje i prvi izlasci s muškarcem koji vam se sviđa je uzbudljivo razdoblje veze. Nervoza, nemir, sati provedeni pred ogledalom i ormarom, leptirići u stomaku kada ga napokon ugledate - svima zvuče poznato

U tom periodu veze intenzivno razmišljate, tačnije zamišljate kako se vaša nova ljubav snalazi među čaršafima… i ponekad neočekivano razočarate. Stručnjaci, međutim, tvrde da se ova dilema lako rešava posmatranjem njegovih gestova, načina na koji sedi, govori, posmatra… Empatični muškarci - odnosno oni koji su puni razumevanja, koji umeju da slušaju svoju partnerku, i pri tom otvoreno pokazuju da im je stalo - definitivno se nalaze na vrhu liste odličnih ljubavnika.

Poljubac

Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavne sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet - njegov poljubac, kaže Trejsi Koks, spacijalista za ljubavne odnose i govor tela.

Muškarac koji se ljubi previše nežno, luči mnogo pljuvačke, a njegov stil se može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan, verovatno nije previše kreativan i/ili strastven u krevetu. Brzinski poljupci u stilu "centrifuge" u kojoj se stalno smenjuje jedan te isti pokret odaje egocentričnog  ljubavnika kojem će tokom vođenja ljunavi prioritet biti vlastito zadovoljstvo. S druge strane, muškarac koji razmenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene, otkriva senzibilnog ljubavnika. 

 

- Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah, dobar je znak da vas u krevetu čeka puno uzbuđenja - kaže Koks i dodaje.

- Poljubac je ultimativni znak za proveru muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, dovođenja ljubavi je najbolje ni da ne dođe.

Način na koji jede

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni koji su previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih (napumpanih) mišića proteinskim šejkovima u intimnim odnosima više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzo "trpanje" hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u krevetu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promene tonaliteta i izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Nasuprot tome, česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca na svim poljima.

Ponašanje u društvu

Postoji opšte pravilo da, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkan strasti, a kod onih tajnovitih, ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veće su šanse da imaju neke bizarne erotske fetiše.

Foto: Shutterstock

Posmatrajte način na koji sedi, jede, dodiruje druge...
Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut većem delu prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj udovolji. Onaj koji sedi raširenih nogu i svako malo posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Dodirivanje drugih

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u intimnim odnosima je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru, nesigurni su i ne vole da pokazuju osećanja. To ih, logično, ne čini odličnim ljubavnicima.

Držanje za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavnih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni, pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas "guši". Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju nisu taktilni i u intimnim odnosima im je bitnija "mehanika" u odnosu na osećanja. Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Koks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija