• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2022

07:13

Doktor Čubrilo otkriva kako dolazi do ZATVORA - ako pojedete 20 BADEMA, ništa neće...

printscreen RTS

Ljubav

Doktor Čubrilo otkriva kako dolazi do ZATVORA - ako pojedete 20 BADEMA, ništa neće...

Podeli vest

Prof. dr Dejan Čubrilo, specijalista medicine sporta i profesor fiziologije na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, objasnio je kako dolazi do zatvora i šta su zdrave masnoće

- Ako pojedete 20 badema, struliće tri četvrtine. Od tih badema ništa neće ući u vas, a samo će da poveća količinu loših bakterija i truleži, i opteretiće se pankreas. Jetra to mora da obradi, a već je umorna. Umorna jetra opterećena dodatnom hranom, insulin koji je skočio blokira topljenje masti, vi energiju nemate, a vaša creva se zatvaraju - objašnjava doktor Čubrilo.

Da li uspešna detoksikacija znači gubitak kilograma?

Iako to svi danas rade da bi izgubili kilograme, uspešna detoksikacija ne mora da ima veze s tim.

Foto: Shutterstock

Zatvor

"Uspešna detoksikacija znači uspostavljanje normalne funkcije creva. To je precizna definicija. Ako smo uspeli creva da podignemo iz minus faze u normalu, da ona počnu da rade svoj posao, nema više intoksikacije".

A šta je doktor Čubrilo pričao o holsterolu, pročitajte kliko na ovaj link.

- Jedna stolica dnevno je dovoljna, ali stolica nije mera. Ljudi mi često kažu: Doktore ja imam nekoliko stolica dnevno, ja imam brz metabolizam. Metabolizam je ona farbika gde se vama od onoga što stigne u ćelije napravi energija. Ko to ima, taj ima brz metabolizam, a ne koji ima više stolica. Taj je glavnom bolestan koji ima više stolica, ne vari hranu, sve prolazi kroz njega i spada u klasičan izgled mršavca koji ne može da se ugoji jer nema dovoljno enzima da vari hranu- dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija