• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.02.2022

18:53

OČISTITE VAŠE KUPATILO POMOĆU OVIH TRIKOVA! Sve što vam je neophodno već imate u kući!

Ljubav

OČISTITE VAŠE KUPATILO POMOĆU OVIH TRIKOVA! Sve što vam je neophodno već imate u kući!

Podeli vest

Čišćenje kupatila nikada nije bilo lakše. Potrebni su vam sastojci koje već imate u kući

Ne samo da će ta tečnost učiniti čuda što se tiče čistoće, već će i vaša WC šolja izgledati kao potpuno nova. Potrebno je samo sipati jednu šoljicu vodice za usta u WC šolju i ostaviti da tako odstoji barem pola sata. Kada prođe tih pola sata, WC šolju malo očistite – i sve neželjene mrlje će se lako ukloniti.

Ako su vam ogledala u kupatilu puna pruga svaki put kada pokušate da ih obrišete, i za to imamo rešenje, a to je – alkoholno sirće. Jednostavno ga pomešajte s malo hladne vode i stavite ga u flašicu koja ima prskalicu. Zatim poprskajte ovaj rastvor na uprljano ogledalo i obrišite krpom od mikrovlakana.

Foto: Pixabay

Alkoholnim sirćetom prebrišite ogledala

Osim što je jeftinija, ova domaća mešavina je i efikasnija i ne sadrži jake hemikalije poput amonijaka, koji se nalazi u većini proizvoda za čišćenje.

Ako vam je puno kose zapelo u umivaonik i sada je on začepljen, nemojte odmah zvati vodoinstalatera. Pre nego što posegnete za telefonom, isprobajte ovaj trik s kafom.

Uzmite talog od popijene kafe i u njega dodajte deterdžent za pranje posuđa. Zatim stavite ovu lepljivu smesu u odvod i prelijte je ključalom vodom. Ova kombinacija će razbiti sva začepljenja koja se nalaze u vašim odvodima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija