• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.02.2022

12:55

KOLIKO VAM JE ZAPRAVO ZDRAVO RAME? Doktor pokazao TRIK kojim ćete otkriti PRAVO STANJE! (VIDEO)

TikTok/ btosteopathy

Ljubav

KOLIKO VAM JE ZAPRAVO ZDRAVO RAME? Doktor pokazao TRIK kojim ćete otkriti PRAVO STANJE! (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko sumnjate na neki problem sa ramenom, ova kratka provera će pokazati da li treba da budete zabrinuti.

 

 

Sigurno se i vama nekad desilo da vas boli rame, bilo to čim ustanete ili možda čak u toku dana. Naravno, jutarnji bol je najčešće povezan sa nepravilnim položajem prilikom spavanja, međutim, ukoliko to nije slučaj, ne bi bilo na odmet da uradite kratku proveru.

Koliko vam je rame pokretljivo i da li vas boli pri određenom uglu, znaćete ako poslušate savet ovog osteopatskog manualnog praktičara.

Na svom TikTok nalogu, gde ima više od 1.7 miliona pratilaca, ovaj dečko deli najrazličitije savete koji će vam pomoći u poboljšanju zdravlja.

Ovaj put savetuje da stanete pored zida, daljom rukom ga ovlaš dodirujete, a onom koja je direktno do zida, pravite pun krug. 

Na taj način ćete proveriti pokretljivost ramena, a ukoliko osetite neobičnu bol, obavezno se javite svom lekaru. 

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija