• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2022

20:23

REŠITE SE DOSADNOG KOROVA! Napravite domaće sredstvo sa OVIM kuhinjskim sastojcima!

Pixabay

Ljubav

REŠITE SE DOSADNOG KOROVA! Napravite domaće sredstvo sa OVIM kuhinjskim sastojcima!

Podeli vest

Uništite korov u vašoj bašti pomoću ovog domaćeg preparata

On je nepoželjan „gost“ i u cvetnim lejama, oko ivica trotoara i stazica u dvorištu pa se svi tokom leta muče da baštu održavaju urednom. Trimeri, čupanje, plevljenje, često za to nemamo ni vremena ni snage.

Ako ne želite da koristite otrovne hemikalije za uništavanje korova, pokušajte sa jednostavnim sredstvom koje možete napraviti sami.

Foto: Pixabay

Korov

Potrebni su vam:

1 litar alkoholnog sirćeta

3 kašike soli

3 kašike deterdženta sa sudove

bočica sa raspršivačem

Primena:

Sipajte so u sirće i mešajte dok se ne rastopi pa dodajte deterdžent i sve sjedinite. Sipajte u bocu sa rasprašivačem i prskajte po korovu. Najbolje je da to radite u podne, kad je sunce najjače.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Priroda

pre 2 godine

Čemu ovo divljanje prema prirodi? Bolje i korov, nego pusta, jalova zemlja. I korov je priroda i zelenilo!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija