• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

17.03.2022

12:53

PLAN ISHRANE koji će vas osloboditi CELULITA! Prve rezultate ćete videti već nakon NEDELJU DANA!

Shutterstock

Ljubav

PLAN ISHRANE koji će vas osloboditi CELULITA! Prve rezultate ćete videti već nakon NEDELJU DANA!

Podeli vest

Ukoliko imate problem sa celulitom, možda rešenje leži u promeni vaše ishrane.

Kada je o celulitu reč, postoji ona vrsta koja se javlja usled nepravilne ishrane i lošeg načina života. 

Zapravo, kada bolje razmislite, ovo je i najbezazleniji tip celulita, jer njegov nastanak (i nestanak) zavisi direktno od vas.

Ukoliko promenite način ishrane, prve rezultate možete primetiti već nakon nedelju dana. 

Za početak, čim se probudite, popijte vodu sa limunom i đumbirom (najbolje bi bilo da to bude pola litre).

Doručak bi trebalo da bude ovsena kaša, ali da nije industrijska i da nema dodatog šećera. Uz nju popijte i šolju zelenog čaja. 

Za užinu odaberite neki citrus, poput pomorandže ili dve, tri mandarine, a ne zaboravite da unesete još pola litre vode. 

Foto: Shutterstock

pomorandže

Ručak bi trebalo da sadrži dosta povrća, ali i piletinu. Naravno, nakon ručka, umesto soka ili alkohola, odaberite čašu obične vode.

Čaša jogurta sa lanom i flašica od pola litre vode, biće vam dovoljne za užinu

Večera će vam biti lagana, kao i ostatak obroka koje ste imali u toku dana, a u pitanju je tunjevina sa povrćem i pogađate - još pola litre vode.

Pred spavanje ne zaboravite da uzmete šolju čaja od đumbira. 

Ovaj način ishrane će vam detoksikovati telo, a prve rezultate i smanjivanje količine celulita sigurno ćete primetiti već posle sedam dana. 

Kada prihvatite ovakvu ishranu kao način života, sigurno je da više nećete imati problem sa "pomorandžinom korom", ali ni sa viškom kilograma. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija