• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.03.2022

10:43

Doktori su joj rekli da ima GORUŠICU i poslali je kući, nakon nekoliko sati je ostala PARALISANA od struka na dole!

Ljubav

Doktori su joj rekli da ima GORUŠICU i poslali je kući, nakon nekoliko sati je ostala PARALISANA od struka na dole!

Podeli vest

Džodi Koks je dobila pogrešnu dijagnozu i vrlo brzo ostala nepokretna.

Džodi Koks (26) je osećala bolove i trnce na jednoj strani leđa, a nakon što je otišla na pregled, doktori su joj rekli da je možda u pitanju kamen u bubregu. Ipak, poslata je kući sa dijagnozom gorušice, ali se ubrzo vratila, nakon što je imala još jače bolove. 

- Jedne noći joj je slabio osećaj u nogama, pa sam je odveo u bolnicu, saplitala se dok je hodala i morao sam da je pridržavam. Nije izašla hodajući odatle - rekao je njen dečko Luk Vatson (28).

Nakon što je prebačena u drugu bolnicu, dobila je zastrašujuću dijagnozu - redak rak kostiju, osteosarkom, koji je veoma agresivan. 

U roku od 18 sati, Džodi je izgubila osećaj u obe noge i ostala paralizovana od struka na dole. Rak je uzrokovao povredu kičmene moždine, a doktori su našli i manje tumore u plućima.

Kao da to nije dovoljno, ona pati i od bolova nerava, što je verovatno i najgori deo, jer je u potpunoj agoniji od struka na dole. 

- Osećaj je kao da noge gore, a ne može da se pomeri. Dosta se oslanja na mene i morao sam da napustim posao kako bih brinuo o njoj. Ide na fizioterapije koje joj pomažu da bude nezavisnija. Može da oseća temperaturu i počela je skoro da pomera prste, ali dokori su rekli da najverovatnije neće ponovo hodati - rekao je Luk.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija