• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.03.2022

21:22

REŠITE SE OGREBOTINA NA FRIŽIDERU! Samo sipajte OVO na krpu - i sve će nestati!

Ljubav

REŠITE SE OGREBOTINA NA FRIŽIDERU! Samo sipajte OVO na krpu - i sve će nestati!

Podeli vest

Ukoliko želite da vam kuća blista i to sa malo napora, samo je potrebno da primenite ovih par trikova

Većina će se usaglasiti da spremanje kuće ne spada baš u najzabavniji deo dana, međutim, to ne znači da ne može da prođe što "bezbolnije".

Ukoliko želite da vam frižider vrati stari sjaj, kao i da ublažite vidljive ogrebotinice, u spas stiže ni manje ni više nego bebi ulje. 

Sve što treba jeste da nanesete veću količinu ulja na magičnu krpu, a potom dobro pređete preko vrata. 

Foto: pexels.com

Bebi ulje

Naravno, kućni aparat koji se u mnogim domaćinstvima i najviše prlja, definitivno je šporet. U spas pristiže čuvena soda bikarbona, ali i komad limuna. Sodu bikarbonu pospite po šporetu, a potom istrljajte polovinom limuna. Osim što ćete na ovaj način očistiti i dezinfikovati, takođe će vam ostati i prijatan miris. 

Kada smo već kod mirisa, limun pomaže i kod problema mirisa koji se javljaju tokom/nakon kuvanja. Ukoliko nemate aspirator ili mogućnost luftiranja kuhinje, nakon što završite sa spremanjem, sipajte u šerpu vodu, stavite da provri i ubacite nekoliko kolutića limuna. Nema sumnje da će vam kuhinja momentalno promeniti miris.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija