• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

21.04.2022

07:41

IMATE PERUT? U OVOME JE SPAS! Frizerka Slavica otkriva KOJA FRIZURA je nekada bila POPULARNA, a sada je ponovo u TRENDU

Shutterstock

Ljubav

IMATE PERUT? U OVOME JE SPAS! Frizerka Slavica otkriva KOJA FRIZURA je nekada bila POPULARNA, a sada je ponovo u TRENDU

Podeli vest

Frizerka Slavica Pavlović iz salona na Dedinju govorila je za Informer.rs popularnim prolećnim frizurama, ali i kako da se oslobodite peruti

Proleće je stiglo, a lokne su jedna od najpopularnijih frizura.. Otkrijte nam trik kako možemo sve da ih napravimo?

Lokne mogu da se naprave na više načina, kao sto su razni uvijači kose (prese, figaro). Najtraženije su lokne na četku, odnosno lokne na talase jer izgledaju najpripodnije. Kose koje su duge i teške, teško mogu da se održe dugo da budu loknaste i u takvim situacijama uglavnom žene pletu pletenice ili koriste kućne viklere razne trake za uvijanje da bih sto duže imale lokne ili bar talasastu kosu. 

Kosa koja sporo raste je čest problem zenama, šta raditi?

Dosta žena se žali na spor rast kose. U takvim situacijama je najbolje jednom do dva puta sedmično raditi masažu glave da se pospeši cirkulacija koristiti preparate za brzi rast kose uglavnom najefikasniji su preparati na bazi pantenola i koprive ali i to sve zavisti od tipa kose. 

Ukoliko imate masnu kosu, potrebno je da uradite jednu stvar.

Ako se spremamo za more kako treba da negujemo kosu?

Kada je more u pitanju uvek savetujemo pre odlaska na more osvežavanje krajeva kose, odnosno šisanje krajeva , odgovarajuću masku za kosu, kokosovo ulje i šampon bez parabena i sulfata i odgovarajući šešir.

Foto: Privatna arhiva

Slavica Pavlović frizer

Kako se osloboditi peruti? Šta može da pomogne?

Dosta ljudi ima problema sa peruti. Postoji baš dosta šampona za dubinsko pranje, raznih tonika i pakovanja. Pakovanja od gline se koriste tako što se nanesu na celu kosu i kožu, umasiraju se, zatim se nakon par minuta dobro isperu. 

Koje frizure savetujete devojkama na maturskoj večeri?

Za maturske večeri frizura koja ide uglavnom uz sve su talasi blagi ili visoki rep.

Koja frizura je nekada bila popularna, a ponovo je u trendu?

Frizura koja je pre bila popularna i koja je sad sve traženija je feniranje na četke sa što većim volumenom a krajevi lepršavi ili na unutra.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija