• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/City Magazine

02.05.2022

23:30

Muškarci žele da znate ovih 5 stvari o INTIMNIM ODNOSIMA, ali vam verovatno neće direktno reći!

Shutterstock

Ljubav

Muškarci žele da znate ovih 5 stvari o INTIMNIM ODNOSIMA, ali vam verovatno neće direktno reći!

Podeli vest

Poslušajte ih i poboljšajte vašu akciju među čaršavima.

Kada je reč o intimnim odnosima, muškarci najčešće imaju par stvari koje bi voleli da vi znate, međutim češće se odlučuju da vam ih ne kažu direktno.

Ponekad preuzmite inicijativu

Uobičajeno je da muškarac bude taj koji inicira akciju. To je praksa koja odgovara pripadnicima oba pola. Povremeno pak nije loše da se zamene uloge i dame budu te koje će muškarca odvesti u krevet na svoju inicijativu. Ovaj čin će veoma uzbuditi vašeg dragog, a verovatno će i vama prijati.

Ne zaboravite da komunicirate

Intimni odnosi nisu vreme za preveliku ljubaznost i stidljivost. Ako vam ne odgovara šta vaš dragi radi tokom vođenja ljubavi, učinićete i njemu i sebi uslugu ako mu to što pre kažete. On će još više ceniti ako mu naznačite šta želite u krevetu i budete otvoreni s njim.

Foto: Shutterstock

Intima

Ne očekujte da on uvek bude raspoložen za akciju

Znamo da će vam biti teško da poverujete u to, ali ponekad se dešava i da muškarcima baš nije do vođenja ljubavi. Glavni krivac za njihovu nezainteresovanost za ovu aktivnost je uglavnom umor, tako da nemojte misliti da je problem u vama.

Otkrijte mu svoje fantazije

U slučaju da postoje stvari koje biste želeli da probate sa svojim dragim, prenesite mu ih pre samog čina i on će se sigurno potruditi da usliši vaše želje. Muškarca će uzbuditi vaša fantazija jednako kao i vas. Ako ste pak perverzniji od njega, nije loše da mu ranije skrenete pažnju na to, kako ga ne bi sačekalo (ne)prijatno iznenađenje u krevetu.

Muškarci su posle orgazma veoma osetljivi

Kada to kažemo, ne mislimo da su emotivno osetljivi, već osetljivi tamo dole. Uostalom, vi bi to prvi trebalo da razumete budući da i damama često ne prija dodirivanje intimnih zona nakon orgazma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija