• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

30.05.2022

07:49

SPAKOVALA SAM SE I OTIŠLA! Dva meseca nakon porođaja je uhvatila muža da radi UŽASNU STVAR, preko toga nije mogla da PREĐE!

Shutterstock

Ljubav

SPAKOVALA SAM SE I OTIŠLA! Dva meseca nakon porođaja je uhvatila muža da radi UŽASNU STVAR, preko toga nije mogla da PREĐE!

Podeli vest

Devojka koja je podelila svoje iskustvo na sajtu za ispovesti, požalila se kako je uhvatila muža da se dopisuje sa drugom devojkom samo dva meseca nakon što su dobili dete

Kada započnete bračni život, pa još dobijete i dete, nekako bi to trebalo da bude znak da ste sa nekim s kim želite da gradite porodicu i na koga ćete uvek moći da se oslonite. 

Međutim, stvari ne ispadnu uvek onako kako ste planirali.

Jedna devojka je na sajtu za ispovesti podelila svoje neprijatno iskustvo, kada ju je bračni partner samo dva meseca nakon što su dobili dete, veoma razočarao:

- Dva meseca nakon porođaja, suprug se dopisivao sa jednom curom. Kaže da nije ništa bilo, ali mu ne verujem. Poruke su bile provokativne. Spakovala sam se i otišla kod svojih. U momentu kad ti je potrebna najveća podrška, on uradi tako nešto. I zamisli, njemu fali pažnje, a meni ništa ne fali, meni je super. Pa je gospodin rešio da je pronađe na drugom mestu. I fascinantno je to kako sam ja na kraju ocrnjena, kako sam zaguljena i kako sam "zlo" kog i treba da se reši, jer se takvog zla rešio i njegov brat. Muškarci ne pravite porodicu, ako niste spremni - napisala je jedna novopečena mama, a potom dobila i mnogobrojne komentare:

- Muškarci (čast manjini) su jako sebični, drugarica mi je trudna i njen muž gleda da je se kloni, bukvalno ne izlaze nigde kao ranije, on je sa društvom - jednostavno gleda svoje d*pe kao ranije, a ona, pošto je nekad boli stomak i slično, njemu je postala dosadna i teška za komunikaciju, nema uopšte osecćj da ona u sebi stvara i održava novi život i da joj rade hormoni i da bude malo osećajniji, jok, samo se njemu jadnom život promenio i to ga je prestravilo i gleda da sve radi kao ranije.

Foto: Shutterstock

preljuba

- Ljudi nađu način da okrive ženu i kad je muškarac kriv. Ovo je pretužno i ne znam šta bih ti drugo rekla sem da se toj budali nikad ne vratiš. Neke žene popuste, vrate se i dobiju sa takvom budalom još dece. Ne pravi sebi još veći problem. Naći ćeš nekog kad se oporaviš i stekneš ponovo veru u ljubav.

- Konačno žena koja poštuje sebe. Ostavi mu da čuva dete pola meseca, pa da vidimo kako će imati vremena za porukice. A to mu je obaveza koliko i tebi.

- Napada tebe da odbrani sebe. Zna on vrlo dobro kakav je i sam, ali nece priznati ni da mu je život u pitanju - bili su neki od komentara.

Šta vi mislite o ovom slučaju, da li biste isto postupili?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miško

pre 1 godinu

I žene ne treba da prave porodicu iz straha da ne ostanu same! Krivica je uvek obostrana! Kada, posle 15 godina čuješ da žena može da spava sa "kumom "( njen najbolji "drug")....ovakve priče ne piju vodu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija