• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

08.06.2022

12:51

SMATRAO JE DA SVA MOJA PLATA PRIPADA NJEMU! Žena otkrila kako se izvukla iz kandži muža CICIJE!

Ljubav

SMATRAO JE DA SVA MOJA PLATA PRIPADA NJEMU! Žena otkrila kako se izvukla iz kandži muža CICIJE!

Podeli vest

Jedna žena se na sajtu za ispovesti požalila na muža koji je škrtica, a koji ju je doveo u inostranstvo da živi sa njim

Kada je dvoje ljudi u zdravom odnosu, podrazumeva se da će da dele troškove i zajedno rešavaju  stvari koje im život donosi. 

Međutim, jedna žena je imala lošu sreću da upozna čoveka, koji nije delio njene životne stavove, čak naprotiv:

- Kad sam upoznala mog muža, imao je 42 godine, radio u inostranstvu i kukao kako su sve sponzoruše iz interesa. Nije mi se upalila lampica da nešto nije ok, već mi je delovalo uverljivo, neki su mi govorili da je teška cicija. Naivno sam mislila, pa šta ako je cicija, imaću svoju platu, ma nisam sponzoruša, pa će biti sve fino, imaćemo decu. Došla sam u situaciju da sam morala da ga napustim, jer mi je život samoj bio duplo jeftiniji nego sa njim. Iako smo delili račune i hranu na pola, njemu nije bilo dovoljno, već je hteo da mu plaćam kiriju, jer zaboga već 2 godine živim besplatno, a on ima kredit za stan. Iako sam u startu usmeno pristala da nemam ništa sa njegovim kreditom i u slučaju razvoda da neću uzeti ništa, pokušao je da mi izvuče pare na ruke, a da se to nigde ne vidi kao moj doprinos otplati. Smatrao je ako me je doveo u inostranstvo, da sva moja plata pripada njemu i da nedeljno ne treba ništa da mi ostaje novca, možda 5-10 evra samo nedeljno - napisala je jedna žena, a komentari su odmah počeli da se nižu:

Foto: Informer

burme

- Pametna zena. Videla s kim ima posla i umesto da pokušava da ga promeni ili ne dao Bog trpi, ostavila.

- Najgora vrsta ljudi, škrtare na svemu, od novca do emocija. Manipulatori, navodno vole , a samo svoj interes gledaju. Misle da se svet vrti oko njih i da je sve tu samo za njih, i svi u njihovoj službi. Uglavnom, reših se budale na vreme, a i ti si. Vremenom sam procvetala bez njega.

Ipak, bio je i jedan komentar koji nije na strani autorke:

- Pretpostavljam da si se ishitreno udala, ne dajući sebi vremena da ga upoznaš. Tako bude kad je bitno samo udaj se kako god i rađaj decu. Zašto me tvoja ispovest ne iznenađuje...

Šta vi mislite o iskustvu ove žene?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
David

pre 1 godinu

Malo to meni sve smrdi, da cujemo i drugu stranu. npr. zena i ja radimo, ali svi troskovi hipoteke, gas, voda,struja , internet , osiguranja, novine,telefoni su na moje ime. Malo vise muskarci zaradjuju iako smo iste struke. Svaki mesec se dogovorima da se ustedi odredjena suma, sto od njenih primanja, sto od mojih primanja. Njen udeo u ustedi je veci. Sve trpamo na zajednicki racun. Takodje njoj ostaje i vise novca za slobodne aktivnosti, zene uvek imaju neke vece troskove, vole da kupe nesto lepo vole da se lepo nose - u to se ne vredi mesati. Dve nedelje ona kupuje hranu, dve nedelje ja kupujem hranu. Ustedjeni novac je zajednicki i uglavnom se trosi na kucu ili decu ili putovanja ili placanje studija deci. Kola su lease od firme, oboja. Kada se koriste kola za odlazak negde koristimo moj auto jer je veci i komforniji. Na isti nacin su funkcionisali moji i njeni roditelji, bili su deo normalne Srbije. Isto ne funkcionisu Dinarci . Kod njih je stalno neka borba za prevlast. Ako zivis sa nekim moras da delis zivot takodje. Troskovi u zivotu su zajednicki. Morali ste se dogovoriti unapred, ovako je svako pristupio vezi sa svoijim ubedjenjem. To sto se desilo uopste i nije problem zbog koga se raskida veza. Daleko vecih problema se moze naci u svakoj vezi- neko proguta pilulu i ide dalje, neko ne moze da nastavi dalje. Veza je kompromis, traje celi zivot.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija