• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

11:09

KAMERON DIJAZ OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE! Uskoro puni 50 godina, a izgleda TOP

Ljubav

KAMERON DIJAZ OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE! Uskoro puni 50 godina, a izgleda TOP

Podeli vest

Poznata glumica Kameron Dijaz ovog leta napuniće 50 godina i gde god da se pojavi svi je pitaju kako joj uspeva da tako dobro izgleda na filmskom platnu

Holivudska diva otkrila je da je njena tajna da ostane vitka i u formi sve ove godine povremeni post.

- Malo resetovanje vraća vas nazad. Pomaže vam da budete prisutniji u ovom trenutku, da budete svesni šta govorite i šta radite - objašnjava Kameron. 

 

 

Oni koji poste znaju da je tada ishrana svedena na povrće, ribu, voće, pa nije ni čudo što ova glumica tako dobro izgleda. Kad se na zdrav režim ishrane doda i uzdržavanje od poroka i usklađivanje misli i tela, odličan rezultat je obavezan. 

Prestala da se šminka

Osim što se pridržava ove metode, Dijazova je rekla da je prestala i da se svakodnevno šminka.

 

 

- Šminkala sam se svaki dan veći deo svog života zbog posla i to je zaista iscrpljivalo moju kožu. U četrdesetim sam prestala da se šminkam i mnogo mi se više sviđa moja koža - kaže Kameron Dijaz, a prenosi američki časopis "Hola".

Podsetimo, Kameron je već neko vreme u "glumačkoj penziji" i posvetila se porodičnom životu. 

Ona je otkrila da je sa prijateljicom Ketrin Pauer odlučila da se upusti u proizvodnju vina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija